Roy Jones jr. Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Zdravím. Zjistil jsem,že ted v zime,kdyz mrzne tak je to ok,ale jakmile se otepli nad nulu,tak při studenym startu hulí bílý skoro bílomodrý kouř a hulí asi minutu,dvě,pak to ustane. Jinak startuje dobre..jen ten oblak je hrozny. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Jaký motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 1.9tdi, 74kW, PD, 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Mám 2.5 tdi a naprosto stejnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 29. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Mechanik mi řekl,že by to mohly dělat vstřiky,že si je mám nechat proměřit..ale to je 2000,- za 4ks v Boschservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse.H Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Já mám podobný problém u 1.9 TDi 81 kW 2002, prej by to mělo být nefunkčníma žhavičkama, že to nedokonale spálí naftu, ale dělá to i po jejich výměně .. při chladném startu se z výfuku vyvalí šedý nebo bílý dým (oblak kouře), motor se slangově řečeno zakucká, během asi 3 vteřin se dostane do otáček, které se ustálí a pak je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Přesně tak..taky mi to dělá i po výměně žhaviček,akorát u mě tak půl minuty po startu se to hádá a bílý kouř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) treba prekontrolovat cidla,sinchronizaciu atd... Editováno: 23. Březen 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Který čidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 cidla teploty vody,nafty pozerat za studena hodnoty a tak isto kuknut vstreky hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 hosi je totok normalne takata vybracia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.