Publikováno Leden 24, 201114 r Zdravím. Zjistil jsem,že ted v zime,kdyz mrzne tak je to ok,ale jakmile se otepli nad nulu,tak při studenym startu hulí bílý skoro bílomodrý kouř a hulí asi minutu,dvě,pak to ustane. Jinak startuje dobre..jen ten oblak je hrozny. Díky za rady
Leden 29, 201114 r Autor Mechanik mi řekl,že by to mohly dělat vstřiky,že si je mám nechat proměřit..ale to je 2000,- za 4ks v Boschservis
Duben 10, 201213 r Já mám podobný problém u 1.9 TDi 81 kW 2002, prej by to mělo být nefunkčníma žhavičkama, že to nedokonale spálí naftu, ale dělá to i po jejich výměně .. při chladném startu se z výfuku vyvalí šedý nebo bílý dým (oblak kouře), motor se slangově řečeno zakucká, během asi 3 vteřin se dostane do otáček, které se ustálí a pak je vše ok.
Březen 21, 201510 r Autor Přesně tak..taky mi to dělá i po výměně žhaviček,akorát u mě tak půl minuty po startu se to hádá a bílý kouř
Březen 23, 201510 r treba prekontrolovat cidla,sinchronizaciu atd... Upraveno Březen 23, 201510 r od sparcp gti
Březen 24, 201510 r cidla teploty vody,nafty pozerat za studena hodnoty a tak isto kuknut vstreky hodnoty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.