Bender382 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Chtěl bych si pořídit nové textilní koberečky, koukal jsem na origo a dělají buď z polypropylenu za cca 600 nebo z polyamidu za dvojnásobek... nemáte někdo zkušenost jaký je tam rozdíl kromě ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 V zivotnosti a to docela zasadni. PP se opotrebuji mnohem rychleji. Ze zkusenosti doporucuji byť dražší, ale kvalitnejší PA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 29. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2011 OK, to jsem potřeboval vědět na zimu tam mám zatím gumový, ale na léto bych je rád koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 V Eleganci jsem dostal vkladany textilni koberce, jsou ty PA. Na zimu je ale menim za gumovy, ne ze by ty textilni neprezily, ale hrozne se zaspini od te soli a pak to drbat z toho se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 29. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Takhle to mám taky vymyšlený právě, ne léto textilní a gumový přes zimu. Ale na druhou stranu, v jedné fabii jsem měl celoročně textilní, a nebylo to nic hroznýho, i přes zimu když uschly, tak je stačilo vyklepat a vysát, ty gumový se musej vydrhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Já mám celoročně gumový, vždycky to někde opláchnu vodou a je po údržbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Koupil jsem našemu oři k Vánocům nové koberečky z PA. Ty ale dám až na jaře. Přes zimu budu používat staré gumáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 doporučuju na zimu používat gumový, jelikož vám to může udělat pěknou paseku....... nevím jak je to v OII, ale kolegovi v passatu se to stalo - vozil lidi vzadu, ti si samozřejmě neoklepali hnáty, nakydali mi tam sníh, roztál,znovu sníh, roztál a dopadlo to tak, že se mu samo od sebe začalo odemykat a zamykat auto stahovat okýnka.....přišel ráno k autu a odemčeno, stažený okýnka a vybitá baterie.....pátrání čím to a dopadlo to tak, že měl vytopenou nějakou ŘJ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Neviem si dobre predstaviť, koľko vody by musel v interiéri mať, aby sa mohla vytopiť nejaká RJ. Ako prvá by mohla byť zaplavená RJ telefónu pod sedadlom spolujazdca, ale to by tam musel mať tak 2 cm vody a to si dobre neviem predstaviť, ako by to dosiahol a nevšimol si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Myslím že je to klidně možný. Obzvlášť jestli ty boty byly nasolené a sůl krasně rozežere izolaci vodičů... Tedy m ohlo jít o klemu vodičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Já používal celoročně gumotextilní, ale vždy se ten textil v určitém místě vydrbal až na tu gumu. Takže asi teď koupim čistě gumové a budou na celej rok. Alespoň zachytěj maximum bordelu. Navíc loni se mi stalo, že jsem šlápnul do hovna velkýho jak cep těsně před tím, než jsem si sedl do auta a rozšlapal hovno po koberci a na pedálech. Mít tam textil, šel by rovnou do popelnice, takhle jsem to osprchoval a hotovso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Ja teda neviem, ja som roky používal textilné koberčeky na leto a gumené na zimu, ale ak bol sneh a ja som musel často nastupovať, tak aj napriek vzájomnému oklepaniu môh od snehu sa mi na rohoži nazbieralo toľko vody, že vždy niekade zatiekla aj na koberec pod ňou. Samotné čistenie mi príde u gumenej rohože pracnejšie, nakoľko má kadejaké záhyby. Musel som na to používať tlakovú vodu a ryžák, aby tá guma aspoň trochu vyzerala k svetu. Takže už si nechávam koberce aj na zimu. Žiadnu katastrofu to nespôsobilo, stačí len koberčeky vyklepať a potom ich zvyknem umyť vodou. Po vyschnutí sú ako nové. Samozrejme nepočítam, že hlavne pod vodičovou nohou ten koberček bude ako nový aj po 5-tich rokoch, tak po troch rokoch koberčeky vymením za nové a život ide ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panter51 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 V Eleganci jsem dostal vkladany textilni koberce, jsou ty PA. Na zimu je ale menim za gumovy, ne ze by ty textilni neprezily, ale hrozne se zaspini od te soli a pak to drbat z toho se mi nechce. Souhlas, rovněž tak dělám a spokojenost. V zimě guma na letní dny PA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Já osobně používám pouze gumové,ovšem ty co mám teď v octě mi nesedí přesně na těch špuntech v podlaze (přitom byly objednávány zároveň s vozem jako originál příslušenství) -měl jsem sice ve výbavě textilní,ale ani jsem je nevyndal z fólie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.