Přejít na obsah

Textilní koberečky

Bender382

Doporučené příspěvky

Takhle to mám taky vymyšlený právě, ne léto textilní a gumový přes zimu.

Ale na druhou stranu, v jedné fabii jsem měl celoročně textilní, a nebylo to nic hroznýho, i přes zimu když uschly, tak je stačilo vyklepat a vysát, ty gumový se musej vydrhnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

doporučuju na zimu používat gumový, jelikož vám to může udělat pěknou paseku....... nevím jak je to v OII, ale kolegovi v passatu se to stalo - vozil lidi vzadu, ti si samozřejmě neoklepali hnáty, nakydali mi tam sníh, roztál,znovu sníh, roztál a dopadlo to tak, že se mu samo od sebe začalo odemykat a zamykat auto stahovat okýnka.....přišel ráno k autu a odemčeno, stažený okýnka a vybitá baterie.....pátrání čím to a dopadlo to tak, že měl vytopenou nějakou ŘJ.......

Odkaz ke komentáři

Neviem si dobre predstaviť, koľko vody by musel v interiéri mať, aby sa mohla vytopiť nejaká RJ. Ako prvá by mohla byť zaplavená RJ telefónu pod sedadlom spolujazdca, ale to by tam musel mať tak 2 cm vody a to si dobre neviem predstaviť, ako by to dosiahol a nevšimol si to.

Odkaz ke komentáři

Já používal celoročně gumotextilní, ale vždy se ten textil v určitém místě vydrbal až na tu gumu. Takže asi teď koupim čistě gumové a budou na celej rok. Alespoň zachytěj maximum bordelu. Navíc loni se mi stalo, že jsem šlápnul do hovna velkýho jak cep těsně před tím, než jsem si sedl do auta a rozšlapal hovno po koberci a na pedálech. Mít tam textil, šel by rovnou do popelnice, takhle jsem to osprchoval a hotovso...

Odkaz ke komentáři

Ja teda neviem, ja som roky používal textilné koberčeky na leto a gumené na zimu, ale ak bol sneh a ja som musel často nastupovať, tak aj napriek vzájomnému oklepaniu môh od snehu sa mi na rohoži nazbieralo toľko vody, že vždy niekade zatiekla aj na koberec pod ňou. Samotné čistenie mi príde u gumenej rohože pracnejšie, nakoľko má kadejaké záhyby. Musel som na to používať tlakovú vodu a ryžák, aby tá guma aspoň trochu vyzerala k svetu. Takže už si nechávam koberce aj na zimu. Žiadnu katastrofu to nespôsobilo, stačí len koberčeky vyklepať a potom ich zvyknem umyť vodou. Po vyschnutí sú ako nové. Samozrejme nepočítam, že hlavne pod vodičovou nohou ten koberček bude ako nový aj po 5-tich rokoch, tak po troch rokoch koberčeky vymením za nové a život ide ďalej.

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...