paldous Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ahoj, nemohl by mi nekdo poradit nejaky dobry nosic na kola za auto ce se nemontuje na tazne ale primo na nosnik v narazniku? hledal jsem ale nic jsem rozumne nenasel, dokonce ani Skoda v origo prislusenstvi nema nosic kol do zadu co by nebyl na taznem... jestli nekdo neco mate dejte link pripadne skusenost jak jste s tim spokojeni dekuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 A co to znamená "za nosník v nárazníku"? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Je to ten typ nosiče, který se nohama opře o horní hranu nárazníku a vrškem o sklo a pak se přiváže k zadním dveřím (nosič kol na páté dveře)? http://www.youtube.com/watch?v=Es0JSZIFcOQ Tenhle typ nosiče se mi nezdá nějak moc extra bezpečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar.ka Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 http://www.thule.com/cs-CZ/CZ/Products/BikeCarriers.aspx#&&/wEXAQUDY2F0BR9Nb3VudCBMb2NhdGlvbiBUcmFuc2xhdGVkfFJlYXIq40iyohoEAF6l2+jfamBwMszCbso= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 to je sice hezke, ale na liftback jsem v tom jejich katalogu nenasel zadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 ahoj ahoj, sháním nějáký nosič na kratkou fabii r.2000 na kola,pro 2 kola na střechu za nějakou přijatelnou cenu poměrove cena/kvalita...mam pár typů,ale nevim jak kdo s tím má zkušenosti,můžete mi nějaký doporučit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.