Přejít na obsah

impact

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení impact

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pomůže Streamu výměna předních repro za nějaký lepší, aby hrál líp? Nebo dodatečná montáž zadních? Nebo to vůbec nemá smysl?
  2. Stačil gumicuk (upínací guma) napnutej mezi dveřma řidiče a spolujezdce, oboje udržel zavřený. Myslím, že tahle finta by fungovala i v Octavii.
  3. impact

    Ofuky oken

    Nestačilo by jen nastavit znovu dorazy oken? Asi se tím, jak je tam ten ofuk, o něco zmenšil dojezd skla.
  4. Já vždycky po montáži chytnu za každou tu příčku oběma rukama a zacloumám s ní, abych měl jistotu, že je to dobře utažený a sedí to.
  5. Je to ten samej nosič (pokud teda mluvíme o tom, co je v origoš Škoda příslušenství). Má stejný katalogový číslo LAS610001B. edit: obrázek uchycení... příčný nosič leží na takovejch gumovejch špalících, který jsou tvarovaný, aby zapadly do toho žlábku na střeše a ze stran se pak (po otevření dveří) dotáhne šrouby. Ty šrouby jsou pak skrytý pod okrajem dveří. Docela dobrý řešení, akorát to trochu dost mačká na tu těsnící gumu na dveřích a kdybys ten nosič na střeše nechal dlouho, asi by to mohlo způsobit trvalou deformaci těsnění a zatékání vody při dešti. Ale na občasný převážení věcí na střeše se tomu nedá nic vytknout. V tomhle jsou lepší lyžiny, jako maj z výroby kombíky. Nosič na obrázku není od Škody, je to Format VARIANT OCTAVIA II (ČR) . http://www.format-bystrice.cz/
  6. impact

    Alarm

    Bohužel airbagy z O2 by chtěl mít asi každý, takže si myslím, že alarm rozhodně není zbytečná věc. Možná by stálo za úvahu i vyndání a zaslepení zámků. Pokud by alarm zlobil, je potřeba to reklamovat, reklamovat, reklamovat, dokud to nevyřeší. Proto je u novejch aut záruka.
  7. Dá se na to zvyknout, člověk postupem času tak nějak zleniví, když se automaticky po zapnutí zapalování rozsvítí světla. Ani se mi nezdá, že by to nějak moc zabíjelo baterku (ale podotýkám, že mám tu variantu, kde se rozsvítí je přední světlomety a kontrolka na palubce.. zbytek světel je zhasnutý).
  8. Pokud se rozhodneš nechat to vyčistit, tak by mě zajímalo, jestli to pomůže. Měl jsem podobný problém, dezinfekce klimatizace ho odstranila z cca 90%.
  9. 6,5 litru, jak to sakra děláte lidi? Mě se nedaří dostat pod 7, teďka jak se oteplilo, tak jsem rád, že jsem z 7,3 klesnul aspoň na 7,2. Budu muset vyzkoušet ty pozvolný starty, tak doufám, že na semaforech nebudu moc velká brzda.
  10. impact

    Kam dat GPS

    Jj, to je přesně to ideální místo. Možná by to ale chtělo v létě ten výdech ucpat. V zimě totiž topení pouštím jen na nohy a sklo, protože ten teplej vzduch od podlahy stoupá. V létě ale pouštím vzduch přímo z těchhle dvou výdechů a z klimy je pěkně ledovej... a telefon trochu mrzne.
  11. impact

    Kam dat GPS

    Levej výdech klimatizace na středovém panelu mi přijde jako nejlepší volba. Nejen, že je po ruce, ale i dobře "vidí" na oblohu a družice. Pro telefony bez zabudovaný opěrky stačí nějakej jednoduchej držák, co se přicvakne na to žebrování. Třeba "Ex Spider", co maj v Globusu... No a telefon s opěrkou stačí uchytit do toho žebrování a pak ho zavřít. Teda tady byl zrovna v televizi hokej, ten má před navigací přednost...
  12. impact

    Jaké ET ???

    Aha, myslel jsem, že ti jde právě o to, co se tam vejde a ne o to, co máš napsané v techničáku (protože v něm je pro 17" tuším ET54 nebo 52).
  13. Bylo to super. Asi největší dojem na mě udělala huť a pak montovna Fabie. Černá Monte Carlo edice vypadá naživo naprosto úchvatně. No a samozřejmě taky jízdy na polygonu, kde kus cesty vypadá jak středočeská silnice po zimě s dírama o velikosti fotbalovýho míče a o kus dál zase několikery tramvajový koleje jako třeba na Karlově náměstí... prostě se testuje všechno. 1.3mpi 1.2htp jednotlivé fáze výroby klikového hřídele Velmi mile mě překvapily ceny občerstvení a celková atmosféra.
×
×
  • Vytvořit nový...