adioverride Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Zdravím lidičky, podařilo se mi snad nepodařitelné, měním žárovku potkávaček dle návodu od škodovky. Vše se daří, ale když chci vytáhnout žárovku ... tak praskne plast co jí pomáhá držet viz obrázek Nevíte zda budu muset měnit celý světlomet či pokud jde sehnat jen ten plastový díl ve světlometu (myslím že je to k celé té reflexní desce přiděláno). Popř cena? Díky moc, A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Myslím, ale nejsem si úplně jist, že budeš muset dát celé nové světlo. Zkus vrakoviště. Pokud nové tak musíš napsat co máš za rok výroby a jakou Oktu OII face nebo jen OII http://www.cc-autodily.cz/svetlomet-predni-levy-2_2?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 OB autodíly jsou lacinější a pro členy mínus 10% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioverride Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Pouze OII před FL, rok 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 V tom případě jsem se s tím odkazem trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 A nejde to nějak opravit? ... nabastlit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Co jsem tak četl, tak nejsi první komu to prasklo. Když jsem měnil žárovku taky jsem koukal, kdy to rupne, je to hodně poddimenzovaný matroš. Řekl bych, že hodně lidí s tím bude mít časem problémy. Tohle se škodovce hodně nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 neblázněte, přece nebude kvůli tomuhle měnit světlo...zlatý český ručičky něco vymyslí...tohle půjde opravit...nabastli tam ze silikonu bo jakýholiv plastu/plíšku novej držáček...a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nevím možnábych použil dva samořezný šroubky a udělal plechovej držáček.Nebo jinej plastovej a koupil nějaký lepidlo patex nebo něco co dobře drží a nalepil bych to na světlo .Nebo dva samořezný šroubky s větší hlavičkou a do spodní plochy šroubku udělal dva zářezy pilkou aby to pérko neklouzalo a mělo drážku.Ale to je jen momentální nápad samozřejmě by to bylo lepší mít to světlo před sebou a řešit to operativně na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioverride Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 (editace) . Editováno: 11. Únor 2011, autor: adioverride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioverride Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Super světlo opraveno, přitaveno dal jsem za to 300 , snad to bude držet, aspoň nějakou dobu, stejně pak chci přejít na xenony. Co myslíte na kolik to vše výjde se vším ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Můžeš začít schánět tady je jedna slušná nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.