novic Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 mám takovej oříšek ... nutně sem potřeboval 15A pojistku a nenapadlo mě nic lepšího než si ji pujčit z pozice autorádia, asi tejden sem jezdil bez autorádia a pak sem si na pumpě koupil pojistky a 15A pojistku tak vrátil na svoji pozici a ejhle .. rádio pořád nic ... napadlo mě jestli neodešla pojistka na rádiu tam mám 5A tu jsem vyměnil taky a pořád nic :-/ ví někdo kde by mohl bejt problém? obě pojistky jsou v poho tak by to mělo hrát ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 A zkoušel si ho zapnout? Změř přímo na vstupu rádia jestli tam je 12V a pokud ano tak je chyba v rádiu. Ale podle toho co píšeš tak si to radši nech udělat ať nevyhoříš... Nic ve zlém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Vloženo 10. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 no tak tam napětí není :-( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.