Thead Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Ahoj všichni, koupil jsem octavku a v techničáku bylo napsaný zě je bez ABS je to u octavky možný? vubec mě nenapadlo tohle kontrolovat. je to model Octavia I 1.9 tdi CLX 2001. předem díky za všechny vzkazy Thead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 No pokud je to v technickém průkaze napsáno, že je bez ABS tak to auto ABS nemá. Si to někde vyzkoušej rozjeď se na 40 km/h a na písku dupni na brzdu. Pokud ti pedál nakope do nohy tak tam ABS je. lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thead Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 (editace) To mě napadlo taky, ze to takhle vyzkoušim. Ale nenapadlo mě, ze vůbec octavia bez ABS existuje Editováno: 10. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Jo hold základ je základ. Třeba človíček, který kupoval Oktu tak upřednostnil něco jiného před ABS v rámci šetřivého balíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Vybava CLX neexistuje. Octavie 1 sa robili aj s ABS aj bez ABS. Otvor prednu kapotu a pozri sa na pravy nosnik ci tam mas cerpadlo ABS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Anebo datový štítek v kufru vedle rezervy nebo v servisce a budeš vědět víc, než jestli (ne)má ABS. http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.