JanSuperb Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Ahojte vcera jak jsem dojel domu se mi rozsvitilo ze mam otevrenou kapotu ale ta nebyla sel jsem zkontrolovat kabel a vypinac vse v poradku prosim vas kam dal vede ten kabel? ztratil se mi mez vrtulama. je divne ze kdyz zaponu zapalovani tak kapota nesviti nesetkal se s tim nekdo z vas? Editováno: 15. Únor 2011, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Cau, ja sem ten problem ted resil taky.Nestalo se ti ze ti nekde zustal viset zavrenej zamek pri otevreni centralem ? Me se to stalo 2x jak mrzlo.Najednou me zacala takle blbnout kapota a alarm me houkal kdy chtel.Zajel jsem na diag. a smal 2x docasnoiu chybu chyba zamku u ridice plus tam byla nejaka komunikace nebo co.Od te doby klid. Editováno: 15. Únor 2011, autor: Polux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 16. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Dobra zkusim co rikas ty avsak nevim otom ze by me primrznul mno uvidime zkusim to poresit jeste tento tyden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 mno zjistil sem ze kdyz mi sviti stale kapota a pri nastartvanem motoru ji otevru a zase zavru tak to zhacne a uz nesviti jsem zvedav kdy se mi to opet rozsviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Presne takle to blblo me.Zajed na diag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jup Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Přesne tohle jsem měl take . Vzal jsem čistič na brzdy vystřikal kontakt na kapotu par krát procvakal sroubovakem a vse v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.