Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte vcera jak jsem dojel domu se mi rozsvitilo ze mam otevrenou kapotu ale ta nebyla sel jsem zkontrolovat kabel a vypinac vse v poradku prosim vas kam dal vede ten kabel? ztratil se mi mez vrtulama. je divne ze kdyz zaponu zapalovani tak kapota nesviti nesetkal se s tim nekdo z vas?

Upraveno od JanSuperb

Cau,

ja sem ten problem ted resil taky.Nestalo se ti ze ti nekde zustal viset zavrenej zamek pri otevreni centralem ? Me se to stalo 2x jak mrzlo.Najednou me zacala takle blbnout kapota a alarm me houkal kdy chtel.Zajel jsem na diag. a smal 2x docasnoiu chybu

chyba zamku u ridice plus tam byla nejaka komunikace nebo co.Od te doby klid.

Upraveno od Polux

• Autor

Dobra zkusim co rikas ty avsak nevim otom ze by me primrznul mno uvidime zkusim to poresit jeste tento tyden!

• Autor

mno zjistil sem ze kdyz mi sviti stale kapota a pri nastartvanem motoru ji otevru a zase zavru tak to zhacne a uz nesviti jsem zvedav kdy se mi to opet rozsviti

Presne takle to blblo me.Zajed na diag.

• 2 roky později...

Přesne tohle jsem měl take . Vzal jsem čistič na brzdy vystřikal kontakt na kapotu par krát procvakal sroubovakem a vse v pořádku .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.