Host V/// RS Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Kylometri s tvrdym y ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Za tohle bych stahoval kalhoty a kopal do kouli, minimalne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 dokud se nezmeni ceska mentalita, bude to furt stejny. auto proste prodavaj kilometry, ne stav. alespon u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 bohužel je to tak. V kulturních zemích je to trestný, jako jakejkoliv jinej podvod. Tady se to ještě veřejně inzeruje, ale o trestu se jen kecá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Dabl souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Fuj přál bych vám aby jse si koupily auto taky se staženejma km a aspon o 200 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 tyhle veci by jsi mohl psat adresně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 2KRYSOT - toto nee!!! Promazano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 2KRYSOT - toto nee!!!Promazano! kurva! já chci taky vědět co napsal! Jsem od přírody zvědavej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Za verejne nabizeni podleho jednani jako je stahovani KM tachometru, Vam bylo udeleno varovani. Odpoved: Nevim co to je to varovani, ale stale nabidka plati pro vsechny Milacky auticek. Mimochodem, jedna se o upravu najetych kilometru a ne stav vozidla. Kdo se podle kilometru ridi je amater. Tudis neni co resit. Zakony kazdy zna a pokud neni nekdo informovan jeho chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Za verejne nabizeni podleho jednani jako je stahovani KM tachometru, Vam bylo udeleno varovani.Odpoved: Nevim co to je to varovani, ale stale nabidka plati pro vsechny Milacky auticek. Mimochodem, jedna se o upravu najetych kilometru a ne stav vozidla. Kdo se podle kilometru ridi je amater. Tudis neni co resit. Zakony kazdy zna a pokud neni nekdo informovan jeho chyba. Takze pane profik, FAKOF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 U toho nechejte a bavte se o necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) ja mam taky stocene kilometry a musim rict ze me to nesere. Vsechny auta co maji digos tachak se upravuji o 106 Editováno: 15. Září 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
invader Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zrovna u Fabie bych stahování kilometrů neřešil. Každý průměrný mechanik, který má diagnostiku Ti vypočítá najeté kilometry s přesností na 10% z ŘJ servořízení. (samozřejmě pokud již nebylo měněné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zrovna u Fabie bych stahování kilometrů neřešil. Každý průměrný mechanik, který má diagnostiku Ti vypočítá najeté kilometry s přesností na 10% z ŘJ servořízení. (samozřejmě pokud již nebylo měněné) A take po shlednuti tez. Osobne jsem auto kupoval ne na pocet km, ale stav vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 (editace) Mimochodem, jedna se o upravu najetych kilometru a ne stav vozidla. Kdo se podle kilometru ridi je amater. Tudis neni co resit. Zakony kazdy zna a pokud neni nekdo informovan jeho chyba. jen doplnujici dotaz. kdyz se tedy kilometrama ridi jen amater, jaky je duvod je menit co? kdyz se nemeni stav auta(to je zvlastni, ja si vzdycky myslel, ze kdyz ma auto najety 300tis a stari 15let, tak po stoceni na 130tis je z nej 3 roky stare auto- jsem to ale amater...) proc se nenechaji kilometry, ktere odpovidaji stavu? az ja budu prodavat svoji oktavku se 150tis km v tele, nikdy by me nenapadlo to nepriznat a nechat to stocit na 20tis a tvrdit, ze jsem s tim 5let jezdil jenom na zahradku Editováno: 16. Září 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Pokud máte koncernové auto VW tak jsem schopen Vám zjistit skutečný počet najetých KM v toleranci +-5%,pokud nebyla měněna ŘJ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Pokud máte koncernové auto VW tak jsem schopen Vám zjistit skutečný počet najetých KM v toleranci +-5%,pokud nebyla měněna ŘJ motoru co za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 U toho nechejte a bavte se o necem jinem O cem by jsi se chtel bavit v tematu stazeni kylometru? 2krysot: Pokud nevis co je varovani, zeptej se v admin sekci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 dohoda.ne u všech aut to jde.počítám tak 300?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Takze ted jsem byl v AAA a maji tam taky diagnostiku. No docela by me zajimalo co vsechno delaj na autech. Docela je omladi a kilometry se jakby u vsech drzi (Skodovek) na 120 000 / 160 000 km . To je docela husty. Vsechno pod strechou, lestenka na desti dlouho nevydrzi. Chtel jsem se mrk. na Octu. Docela husty stav na pocet km. Prdim uz na AAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Takze ted jsem byl v AAA a maji tam taky diagnostiku. No docela by me zajimalo co vsechno delaj na autech. Docela je omladi a kilometry se jakby u vsech drzi (Skodovek) na 120 000 / 160 000 km . To je docela husty. Vsechno pod strechou, lestenka na desti dlouho nevydrzi. Chtel jsem se mrk. na Octu. Docela husty stav na pocet km. Prdim uz na AAA blik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 je to tam MAFIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 to sou hlášky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 je to tam MAFIE Jsou to nejserioznejsi prodejci... Tam bych si nekoupil ani toaletak kdyby s nim obchodovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.