keny Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak uz jsem udelal predni repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak uz jsem udelal predni repro druha strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak uz jsem udelal predni repro druha strana podlozku jsem vytvoril dle planku ze http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/podlozky.htm a timto dekuji Milanovi II. ktery tam vykres poskytl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak uz jsem udelal predni repro druha strana podlozku jsem vytvoril dle planku ze http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/podlozky.htm a timto dekuji Milanovi II. ktery tam vykres poskytl Muzu vam rict ze zmena je neskutecna,hraju je prez zes.a zadek mam zatim orig. ale ten jsem potlacil prez fader protoze ve srovnani s predkem to ted v zadu chrasti a nehraje.Uz jsem obednal jine az prijdou a zapojim tak zase napisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ta námaha stojí za to, co? A haraje to, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ta námaha stojí za to, co? A haraje to, že? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Keny: dík za pochvalu. Já moc dobře vím, jak moc velký rozdíl je hrát s reprákem na origo plastu a potom na MDF podložce!! Ten rozdíl je o to větší, protože jsi zalepil celé dveře a oddělil tím prostor před membránou a za ní! Já to mám "zatím" bez tlumení. Vždy se mi do toho vysejří něco důležitějšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Do prkýnka, vy mě snad namlsáte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Do prkýnka, vy mě snad namlsáte... nevahej a dej se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No mě jste teda dostali, byl jsem údajně v super servise na montáž audia.... ptal jsem se, co se dá udělat s předním repro a řekli že nic, jaksi to tam upravili, ale i tak se mi to třepe, tvrdili že tam se nic lepšího nedá dát a teď tu vidím tohle, šmejdi jedni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No mě jste teda dostali, byl jsem údajně v super servise na montáž audia.... ptal jsem se, co se dá udělat s předním repro a řekli že nic, jaksi to tam upravili, ale i tak se mi to třepe, tvrdili že tam se nic lepšího nedá dát a teď tu vidím tohle, šmejdi jedni. nejaka mooooc spatna firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Do prkýnka, vy mě snad namlsáte... Moje rec, stale o tom vaham... Zda se do toho pustit, ale na tlumeni se asi vykaknu?! Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. ...ale lepší je to udělat celé komplet. Kdo neuslyší, neuvěří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. ...ale lepší je to udělat celé komplet. Kdo neuslyší, neuvěří.... Jj 100% souhlas ... taky sem to delal a nelituju !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ja je budu davat nejspis v pondeli konecne do auta, furt se mi valej doma, tak taky poreferuju, co udela prosta zmena uchyceni repra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Změna je ohromná,Taky mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. Treba proto, ze je to vyznamnejsi udelat s vytlumenim, ale do toho se mi nechce a myslim ze to nepotrebuji... Kazdopadne perfektne provedena prace podlozek... A to jsem je jeste nevidel btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. Treba proto, ze je to vyznamnejsi udelat s vytlumenim, ale do toho se mi nechce a myslim ze to nepotrebuji... Kazdopadne perfektne provedena prace podlozek... A to jsem je jeste nevidel btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Pokud jde o madlo dveří spolujezdce, tak jsem použil plochý a širší šroubovák, který jsem dal mezi plast a tapec a páčil. Šroubovák doporučuji podložit hadrem, abys neušpinil tapec. Začíná se rozebírat u té části madla, která je na dveřích níže. U dveří řidiče je to jinak. Tam jsem použil příborový nůž, který se strčí ze spoda a vypáčí se pojistka madla. Pak se madlo vytáhne směrem vzhůru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Nozem a takovym plochym udelatkem na vyrezavani oken, pripadne necim obalit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Nozem a takovym plochym udelatkem na vyrezavani oken, pripadne necim obalit ... Tak to ja to asi odriznu, nebo rozstipu a pak koupim jine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Nozem a takovym plochym udelatkem na vyrezavani oken, pripadne necim obalit ... Tak to ja to asi odriznu, nebo rozstipu a pak koupim jine... Poresime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Do prkýnka, vy mě snad namlsáte... Moje rec, stale o tom vaham... Zda se do toho pustit, ale na tlumeni se asi vykaknu?! Ma cenu udelat alespon tu podlozku z MDF? Jdi do toho ,o víkendu jsem to namontoval a rozdíl jako kráva......... Milan je holt hlava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ale vsichni mate zesik ne? pomuze jenom vymenit repro+utlumit dvere? myslim tedy u O2 ale takovej rozdil v tom zase nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ale vsichni mate zesik ne? pomuze jenom vymenit repro+utlumit dvere? myslim tedy u O2 ale takovej rozdil v tom zase nevidim... Nevim jak u OII ale ja delal OI mam to bez zesiku a stalo to zato :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.