supanek Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 ahoj, prave jsem si koupil Octavu II FL a mam v ni BT premium GSM III nemuzu ji sparovat s telefonem Samsung GT S8500 Wave ma soft BADA nema nekdo zkusenost? Telefon najde ale pri sparovani mi napisena maxiku zadej kod do telefonu a 1111 2222 3333 4444 ..... at jsem dal cokoliv maxik napise sparovani se nezdarilo nebo neco takoveho. a je to opravdu fofr a hned se prepne do zakladu na vyhledavani telefonu. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Zapněte zapalování.– Pokud nemáte mobilní telefon zapnutý, zapněte jej. – Na mobilním telefonu vyhledejte nabídku, pomocí které Váš mobilní telefon vyhledá zařízení, s kterým se spojí prostřednictvím Bluetooth. – Jakmile se hands-free ohlásí na displeji mobilního telefonu nápisem Skoda UHV, zadejte během 30 sekund PIN 1234 a vyčkejte, dokud se spojení nenaváže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 má ten telefon rsap? pokud ne tak to nepřipojíš.. nutná výměna jednotky... když tak mám jednu doma skladem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Co vím tak tenhle model má režim vzdálené SIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 (editace) Co vím tak tenhle model má režim vzdálené SIM jjj to ma byl jsem dnes u Skodovaku a nejak se to sloucilo. ale..... 1 nacte mi volana cisla se jmenem 2 nacte mi prijata cisla se jmenem 3 nacte mi neprijate hovory se jmeny 4 SMSky jen cisla 5 nejvetsi prus... nacteni tel seznamu - nalezemo 0 polozek Editováno: 17. Únor 2011, autor: supanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 A kontakty máš na SIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 20. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 A kontakty máš na SIM? ne jen v telefonu , ale GSM III umi jak telefon tak SIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 To vím, vyčetl sem to z dokumentace ale taky sem mezi podporovanými tvůj Samsung nenašel. Osobně bych to prostě zkusil i z tý SIMky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 osobně si myslím, že to u tohodle telefonu přes rsap načte jenom ze simky.. s jednotkou 7p6 by to šlo bez problému.. jednu mám doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 osobně si myslím, že to u tohodle telefonu přes rsap načte jenom ze simky.. s jednotkou 7p6 by to šlo bez problému.. jednu mám doma... mas pravdu kdyz jsem si ulozil par jmen na kartu hned se to aktualizovalo a jde to diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.