Publikováno Únor 16, 201114 r ahoj, prave jsem si koupil Octavu II FL a mam v ni BT premium GSM III nemuzu ji sparovat s telefonem Samsung GT S8500 Wave ma soft BADA nema nekdo zkusenost? Telefon najde ale pri sparovani mi napisena maxiku zadej kod do telefonu a 1111 2222 3333 4444 ..... at jsem dal cokoliv maxik napise sparovani se nezdarilo nebo neco takoveho. a je to opravdu fofr a hned se prepne do zakladu na vyhledavani telefonu. Diky za rady.
Únor 17, 201114 r Zapněte zapalování.– Pokud nemáte mobilní telefon zapnutý, zapněte jej. – Na mobilním telefonu vyhledejte nabídku, pomocí které Váš mobilní telefon vyhledá zařízení, s kterým se spojí prostřednictvím Bluetooth. – Jakmile se hands-free ohlásí na displeji mobilního telefonu nápisem Skoda UHV, zadejte během 30 sekund PIN 1234 a vyčkejte, dokud se spojení nenaváže.
Únor 17, 201114 r má ten telefon rsap? pokud ne tak to nepřipojíš.. nutná výměna jednotky... když tak mám jednu doma skladem..
Únor 17, 201114 r Autor Co vím tak tenhle model má režim vzdálené SIM jjj to ma byl jsem dnes u Skodovaku a nejak se to sloucilo. ale..... 1 nacte mi volana cisla se jmenem 2 nacte mi prijata cisla se jmenem 3 nacte mi neprijate hovory se jmeny 4 SMSky jen cisla 5 nejvetsi prus... nacteni tel seznamu - nalezemo 0 polozek Upraveno Únor 17, 201114 r od supanek
Únor 20, 201114 r Autor A kontakty máš na SIM? ne jen v telefonu , ale GSM III umi jak telefon tak SIM
Únor 20, 201114 r To vím, vyčetl sem to z dokumentace ale taky sem mezi podporovanými tvůj Samsung nenašel. Osobně bych to prostě zkusil i z tý SIMky.
Únor 20, 201114 r osobně si myslím, že to u tohodle telefonu přes rsap načte jenom ze simky.. s jednotkou 7p6 by to šlo bez problému.. jednu mám doma...
Únor 23, 201114 r Autor osobně si myslím, že to u tohodle telefonu přes rsap načte jenom ze simky.. s jednotkou 7p6 by to šlo bez problému.. jednu mám doma... mas pravdu kdyz jsem si ulozil par jmen na kartu hned se to aktualizovalo a jde to diky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.