piskot Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Jasný maj to v pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Tak dneska jsem uspěšně prošel technickou s těma sedmnáctkama, i když jsem měl strach že budou zjištovat výrobce, tak nakonec pohodička, v pondělí si je zapíšu. Autíčko jde v úterý taky na černou folii na střechu a C sloupky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1CK Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 A co takhle ještě Uniroyal Rainsport 2?? ty sem měl na Puntu GT a spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) Napadá mě dotaz k typovým listům litých kol pro zapsání do TP. Pokud zakoupí člověk litá kola od autorizovaného prodejce vozů Škoda (můj případ), může od něj zpětně vyžadovat typový list? EDIT: Prošel jsem za několik hodin všechny možné diskuse s tématikou zapsání kol do TP, originální kola Škoda nemají šanci, jak vidím Chlapi, nevíte náhodou, kdo je výrobcem typu Gigaro? Jsem dost smutný a znechucený, protože liťáky nebyly zrovna levný a nakonec to vypadá, že s nimi budu jezdit na černo (při koupi vozu jsem nechtěl sportovní podvozek, ale netušil jsem, že kvůli tomu přijdu o možnost mít 17´ kola) Editováno: 7. Únor 2012, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Výrobca alebo dovozca litých kol je povinný pri uvedení výrobku na trh predložiť typový list výrobku, inak ich predáva na čierno. Pri kúpe ti je povinný ho na požiadanie ukázať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Vcelku očekávané vyjádření od autorizáku, ale za pokus to stálo... Vážený pane , výrobcem dané rozměry pneumatik a disků, které jsou zapsány v TP jsou konečné, doporučené na daný typ auta. Jestliže tedy nejsou v TP uvedeny již z výroby 17" kola, pak podle výrobce vozu (ŠKODA Auto) na daném autě ani nesmějí být používány. Je to dáno konstrukcí podvozku vozidla. Jiná věc by byla, kdyby vůz byl vybaven sportovním podvozkem, pak by tato kola byla schváleny a zohledněna v TP již z výroby, jak se správně zmiňujete. Z naší pozice autorizovaného partnera ŠKODA Auto Vám tedy nejsme schopni takový typový list vydat, je nám líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.