ledecko Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Když auto odemknu tak se odemknou všechny dveře a kufr zůstane zamčený a když auto zamknu tak se zamknou všechny dveře a kufr se odemkne ????????????????? Nevíte někdo co s tím ??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zadio Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Nedávno jsem řešil podobný problém.měnil jsem motorek otevírání kufru.když jsem dal nový tak zamykání mi taky podobně blblo.měl jsem dost zoxidované kontakty ve svorkovnici k zamku kufru.pak pomoci diagnostiky smazat chyby v komfortce a už mi vše funguje... Editováno: 16. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledecko Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 A kde je ta svorkovnice zámku kufru ??? U mě začal problem v tom že v autě přestalo fungovat osvětlení interieru jinak vše ostatní fungovalo normálně včetně centrálu.Komfortní jednotka byla zoxidovana . A našel jsem svazek červenejch drátů proletoval a světlo začalo svítit.Komfortní jednotku jsem vysušil a vrátil zpět.A v tom začal problem vše fungovalo ale spálil se motorek otevírání kufru. Tak jsem vyměnil komfortní jednotku (stejné číslo) nakodoval klíče vyměnil motorek a od té doby tenhle problem s kterým si nevím rady. Musí se ta nová jednotka nějak více kodovat ? Nebo jen ty základní funkce a klíče ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zadio Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Zas tak do hloubky té elektrice nehovím, tak nevím co vše se může dělat s komfortkou. Ta svorkovnice je na zadním víku, pod tapecem. Podívej se co na to diagnostika, jestli není zase třeba špatný ten motorek.V tvém případě bude ale asi bude problém někde jinde.. Editováno: 16. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zdravim..přestal mi fungovat central na DO u superba,baterku v klíčku jsem vyměnil a stale nic,pojistky jsou taky v pohodě. Zevnitř tlačítkem na dveřích to funguje,klíčem v zámku taky,ale na dálkový ani ťuk..díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zkus odpojit autobaterii....Mělo by se to vyresetovat...Uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 (editace) Nepomohlo Editováno: 17. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Tak to je gól..dal jsem obráceně baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.