Přejít na obsah

Superb1 problem central POMOC !!!!!!!!!!!!!!!

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když auto odemknu tak se odemknou všechny dveře a kufr zůstane zamčený a když auto zamknu tak se zamknou všechny dveře a kufr se odemkne ????????????????? Nevíte někdo co s tím ??? Děkuji

Vloženo (editace)

Nedávno jsem řešil podobný problém.měnil jsem motorek otevírání kufru.když jsem dal nový tak zamykání mi taky podobně blblo.měl jsem dost zoxidované kontakty ve svorkovnici k zamku kufru.pak pomoci diagnostiky smazat chyby v komfortce a už mi vše funguje...

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Vloženo

A kde je ta svorkovnice zámku kufru ??? U mě začal problem v tom že v autě přestalo fungovat osvětlení interieru jinak vše ostatní fungovalo normálně včetně centrálu.Komfortní jednotka byla zoxidovana . A našel jsem svazek červenejch drátů proletoval a světlo začalo svítit.Komfortní jednotku jsem vysušil a vrátil zpět.A v tom začal problem vše fungovalo ale spálil se motorek otevírání kufru. Tak jsem vyměnil komfortní jednotku (stejné číslo) nakodoval klíče vyměnil motorek a od té doby tenhle problem s kterým si nevím rady. Musí se ta nová jednotka nějak více kodovat ? Nebo jen ty základní funkce a klíče ???

Vloženo (editace)

Zas tak do hloubky té elektrice nehovím, tak nevím co vše se může dělat s komfortkou. Ta svorkovnice je na zadním víku, pod tapecem. Podívej se co na to diagnostika, jestli není zase třeba špatný ten motorek.V tvém případě bude ale asi bude problém někde jinde..

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim..přestal mi fungovat central na DO u superba,baterku v klíčku jsem vyměnil a stale nic,pojistky jsou taky v pohodě. Zevnitř tlačítkem na dveřích to funguje,klíčem v zámku taky,ale na dálkový ani ťuk..díky za rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...