Publikováno Únor 20, 201114 r Dobrý den. u felicie se mi objevily dvě závady. jedna je, že při brždění mi to klepe (měsíc mi stála, ale nebyla zabržděná. při rozjezdu to louplo a od té doby to dělá). druhá je, že se mi zdá jakoby jsem musel točit volantem o mnoho víc než obvykle. než to dám do servisu tak bych chtěl zhruba vědět co by to mohlo být. předem díky za radu Jarda
Únor 20, 201114 r Typ, kubaturu, rok výroby, verze výbavy, km proběh - a milión dalších informací si můžeme vycucat z palce?
Únor 20, 201114 r Autor pardon. typ EEF61 GLXi, obsah 1,3, rok výroby 1996, najeto 64 000. díky za upozornění
Únor 20, 201114 r to lupnutí bych příčetl "přireznutí" desek ke kotoučům. Teď záleží kolik už jsi od toho lupnutí najel a jak moc jsi brzdil, zda už se měly čas kotouče "ošolíchat"
Únor 20, 201114 r Ahoj, u formana mi odešel kloub na poloose. Ale při mnohem víc kilometrech. Stačí zajet na jámu a skusit zalomcovat poloosama u kloubů všemi směry.Dělalo to hlavně při akceleraci a pak při brždění. Nad 80 km/h vlastně pořád e nedalo se stím jezdit. Tom Upraveno Únor 20, 201114 r od tomasch
Únor 20, 201114 r Známému takhle dcerka s čerstvým řidičákem "pokřtila" jeho Feli 1,6 do té doby opečovávanou jako čtvrté bejby v rodině - jednoduše asi v 60-70km/h "nakoupila" obrubák. Odsral to slitiňák a pravý homokineťák, oprava jen toho kloubu stála asi 6500,-.... nevím, co všecko se ve finále v servisu dělalo, já jen měl diagnostikovat oblast závady - ten kloub jsem po asi 250m projížďce "trefil"... Majitel mi pak "poděkoval", prý už mu v žádném případě nesmím nic diagnostikovat, protože v takovém případě pro něj mám vždycky ty nejdražší zprávy ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.