Ondraasek Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak pánové, je mi líto, ale bohužel prodám svoji fabii 1.4 16V 74 kW r.v. 2001. Už jsem do toho nacpal peněz dost, zase se něco kazí v motoru, žere to olej, nejsem vůbec za ten rok,co ji mám, spokojenej. Pořád problémy. čidlo G92, ložiska, cukání motoru, elektrika, olej pořád něco. tak je mi líto. Půjdu do novější Astry od Opelu nebo Audi A4. R.v. 2005+. Každopádně díky za rady,co jste mi tu dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 když se chytí špatnej kus, je vymalováno tak ti přeju více štěstí ve výběru jiného auta a hodně spokojenosti s ním.....hlavně at se vyhýbá nehodám a dělá jen radost...měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 jojo, je to tak bohužel. Po dohodě s mým servisákem dám ve čtvrtek auto na opravu. Přemluvil mě, že věci nemusí být tak horký, jak se zdají. že mu tam jezdíí tuna fabií a každá téměř žere olej. Dá tam hustší olej, aditiva a prý se uvidí. Taky mám problém s nápravou, ale s tím nejspíš založím jinou diskuzi. Takže uvidíme no. :-). Rád bych si ji ponechal, protože se mi fakt nechce vybírat něco novýho. to lítání, nervy a nemám na to čas. Dokud to jede vcelku oka, tak tomu dám šanci a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 to je slovo chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Je to holt olejnička, občas se tam něco pos.re, ale na druhou stranu - nikdo není dokonalý. Já ji (Fabii) vždy pochválím, a ona se pak snaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 29. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) . Editováno: 3. Květen 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 R.I.P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates 2000 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Taky mi žere fabka olej, každý 2 až 3 měsíce litr oleje, už ho pomalu ani nemusím normálně měnit, furt je tam novej a novej . Ložiska a elektrika mě taky občas pozlobí, ale jen tak se jí nehodlám zbavit. Je to mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.