Přejít na obsah

Loučím se


Ondraasek

Doporučené příspěvky

Tak pánové,

je mi líto, ale bohužel prodám svoji fabii 1.4 16V 74 kW r.v. 2001. Už jsem do toho nacpal peněz dost, zase se něco kazí v motoru, žere to olej, nejsem vůbec za ten rok,co ji mám, spokojenej. Pořád problémy. čidlo G92, ložiska, cukání motoru, elektrika, olej pořád něco. tak je mi líto. Půjdu do novější Astry od Opelu nebo Audi A4. R.v. 2005+. Každopádně díky za rady,co jste mi tu dali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo, je to tak bohužel. Po dohodě s mým servisákem dám ve čtvrtek auto na opravu. Přemluvil mě, že věci nemusí být tak horký, jak se zdají. že mu tam jezdíí tuna fabií a každá téměř žere olej. Dá tam hustší olej, aditiva a prý se uvidí. Taky mám problém s nápravou, ale s tím nejspíš založím jinou diskuzi. Takže uvidíme no. :-). Rád bych si ji ponechal, protože se mi fakt nechce vybírat něco novýho. to lítání, nervy a nemám na to čas. Dokud to jede vcelku oka, tak tomu dám šanci a uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...