Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Videli jste uz novou prenosnou navi z Roomsteru Via Michelin? Ma 2D/3D zobrazeni, je kompaktni a designove velmi povedena. Objednavaci kod mimoradne vybavy je 7Q1.

Podrobnosti o navi jsou v nove Dimenzi.

Tak a ted: Mafiani ze skodovky :) Co takhle ji sehnat? :)

Vloženo

A tušíte jaký jsou v tom mapy, já pořídil Tomtoma One s ČR (99%) Slovenskem(pokrytí spíš nic než moc) Maďarsko (základ) a Polsko (taky nic extra) a moje vize, že do toho vrznu staženou mapu západní evropy šla do kopru.

Vloženo

Martinoslav: myslim, ze ta navigace za tolik penez nestoji... Poridil jsem si nedavno PDA s integrovanym GPS modulem a nemuzu si stezovat. Pouzivam navigace TomTom 5.21 a iGo2006 Europe a nemuzu si stezovat. Stanardne dodavany drzak "nalezato" vc. adapteru do auta je parada a zoroven to vypada skvele... Jedina nevyhoda je kabel k cigaretovemu adapteru, ale uz mam zlepsovak, ktery jsem nestihl jeste realizovat... jinak pokud bys mel zajem o foto jak to vypada, tak ho sem zitra hodim... B) Na funkci si ale nemuzu stezovat...

Vloženo

stejne by to pak sel reklamovat a chtel penize zpet......vid Martine.... :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...