apostrof Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 V Octávce 2 mám originál radio,semtam mě do naladěné stanice"skočí" jiná stanice.Když jsem se na to ptal hocha co dělá ve škodováckém servisu,že si tam mám přijet,že mě tam přehraje softvér v rádii,že to dělají škodovky přivezené z Německa,má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 V Octávce 2 mám originál radio,semtam mě do naladěné stanice"skočí" jiná stanice.Když jsem se na to ptal hocha co dělá ve škodováckém servisu,že si tam mám přijet,že mě tam přehraje softvér v rádii,že to dělají škodovky přivezené z Německa,má s tím někdo zkušenost? Vůbec se toho neboj a nech si to přehrát.Nezáleží jestli je to s Německa nebo ČR.Dělali to hodně radia Stream,ať už přelaďováním stanic nebo špatným signálem.Vždy to řešily přehráním softwaru a bylo to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apostrof Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Díky moc za odpověd,já zrovna te Stream mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.