Radek Holub Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Ahoj všichni, chci se Vás optat, zda-li nemáte zkušenost s těmito zadnímy světly na OII combi. Fotky, problémy, celkově info. Díky a mějte se tu. http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/zadni-tuningove-svetlomety/zadni-tuningove-lampy-led-cervene-cire-skoda-octav-s142175988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) Zkusenosti nemám,ale dnes mi na ně přišla nabídka od Milotecu, myslím lepší cena Editováno: 28. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Tak ještě odkaz na Milotec Je tam i rozkresleno co a jak svítí s montážním návodem a popisem. http://www.milotec.net/litec-led-zadni-svetla-octavia-ii-combi-1042.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwww Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Ja je mam a spokojenost.Kupoval jsem je uz v Listopadu za 3745 bez dph.www.tuning-in.cz Zapojeni uplne perfektni,vsechno sedi jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Kamarád je má a jsou luxusní, krásně sedí, vše bez problému, taky do nich půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 a nevi nahodou nekdo, jestli se neplanujou nebo uz nedelaj i v provedeni pro liftback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) http://www.tuning.sk/dokument-zadne-led-svetla-skoda-octavia-2-sedan-autostyle-diody Editováno: 21. Březen 2011, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 alebo o 1€ lacnejšie http://www.dettuning.sk/skoda-octavia-1z-sedan-04-zadne-svetla-led-cerveno-cire.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Ty od Milotecu jsou luxusní. Asi si také udělám radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Avšak ty na kombajna vypadaj lépe ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 (editace) Právě se mi stala taková kolize na zadních světlech na mé OII Combi a potřebujou vyměnit za nové. Před časem mi přišla na e-mail nabídka od Milotecu právě na tyhle zadní LED světla, před tím jsem tomu nepřikládal pozornost, ale nyní mi to přijde jako zajímavý nápad. Vzali by jste tyhle LED nebo radši klasické? Ty klasické budou asi levnější, ale tyhle vypadaj zajímavě. Tady píšete buď že máte nebo je má kamarád a že jsou luxusní a jaký konkrétně mají typ. Milotec nabízí 3 druhy - světlé, tmavé a kouřové. Taky tam píšou, že mají homologaci, tak by s nima neměl bejt u STK a u policie problém ne? Budu rád za každou radu, názor nebo třeba vaše fotky. Editováno: 23. Duben 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 (editace) Tak pro představu jak to vypadá na autě dávám foto. Jsou to ty nejsvětlejší, čiré na černém kombajnu. Jinak cenový rozdíl oproti obyč. je zhruba 4 tis. Editováno: 23. Duben 2011, autor: koss4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 kde že seženu led lampy na kombajna?? Prosím prosím odkaz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Tak pro představu jak to vypadá na autě dávám foto. Jsou to ty nejsvětlejší, čiré na černém kombajnu. Jinak cenový rozdíl oproti obyč. je zhruba 4 tis. Mě se právě nejvíc líbí tyhle nejsvětlejší, takže ta fotka je výborná a to jsou ty od milotecu? Našel jsem je i tady: http://tuning-individual.cz/eshop/zadni-cira-led-svetla-Skoda-octavia-ii-combi-1z-cervena-krystalove-cira-p-29649.html?zenid=ThzzKocI1yWSsRHFSVWSy2VwCc1 a jsou tam o dost levnější, myslíte že jsou to ty samé jako od milotecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 (editace) Mě se právě nejvíc líbí tyhle nejsvětlejší, takže ta fotka je výborná a to jsou ty od milotecu? Našel jsem je i tady: http://tuning-individual.cz/eshop/zadni-cira-led-svetla-Skoda-octavia-ii-combi-1z-cervena-krystalove-cira-p-29649.html?zenid=ThzzKocI1yWSsRHFSVWSy2VwCc1 a jsou tam o dost levnější, myslíte že jsou to ty samé jako od milotecu? ty lampy co jsou na obrazku jsou kupovane prave u tuning-individual jinak na youtube je video jak ty lampy sviti Editováno: 23. Duben 2011, autor: koss4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 ty lampy co jsou na obrazku jsou kupovane prave u tuning-individual jinak na youtube je video jak ty lampy sviti Takže to jsou ty samé ne? Mě jde o to kdybych je koupil tady a ne od milotecu, jestli by tam bylo všechno u toho, tím myslím kompletní kabeláž, návod jako je u milotecu atd. S homologací by neměl bejt problém ne? Šel by si do nich nebo je už máš? Ještě mě de o to, jak je to u diodových světel v případě poruchy. U normálních světel když nesvítí žárovka, tak jí sám vyměním a je klid, ale u diodových světel je to jak? Kdyby nesvítily třeba úplně všechny, tak jak se to řeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) JJ Jsou to ty samé, Vyndáš staré dáš nové, žádné kabeláže atd nepotřebuješ. Proste vycvakneš a nacvakneš. Sedí krásně. Návod u toho byl, ukazoval mi jej. Já ty světla ještě nemám poněvadž teď cpu peníze do jiných částí vozidla. Světla jsou homologována. Jinak led dioda má etrémě dlouhou životnost něco mezi 100 000- 1 000 000 hodin nepřetržitého svícení (obyč. žárovka 1000- 2000 hodin). Takže si myslím že to to auto přežije. Jinak vím že když nastartuje tak mu všechny diody probliknou, udelaji jakoby kontrolu jestli jsou všechny v pořádku a jede. Jestli ti teda nekdy nahodou nejaka odejde, tak jedine rozkuchat svetlo , koupit za 5 kc novou LED vyletovat starou z DPS a naletovat novou Jinak do budoucna planuju do nich jit ale nemam keš Jinak na AUKRU jsou nejlevnejsi. VIZ ZDE Prodava vsechny 3 druhy se zarukou Editováno: 24. Duben 2011, autor: koss4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 JJ Jsou to ty samé, Vyndáš staré dáš nové, žádné kabeláže atd nepotřebuješ. Proste vycvakneš a nacvakneš. Sedí krásně. Návod u toho byl, ukazoval mi jej. Já ty světla ještě nemám poněvadž teď cpu peníze do jiných částí vozidla. Světla jsou homologována. Jinak led dioda má etrémě dlouhou životnost něco mezi 100 000- 1 000 000 hodin nepřetržitého svícení (obyč. žárovka 1000- 2000 hodin). Takže si myslím že to to auto přežije. Jinak vím že když nastartuje tak mu všechny diody probliknou, udelaji jakoby kontrolu jestli jsou všechny v pořádku a jede. Jestli ti teda nekdy nahodou nejaka odejde, tak jedine rozkuchat svetlo , koupit za 5 kc novou LED vyletovat starou z DPS a naletovat novou Jinak do budoucna planuju do nich jit ale nemam keš Jinak na AUKRU jsou nejlevnejsi. VIZ ZDE Prodava vsechny 3 druhy se zarukou Aha a tu fotku jak si sem dával, tak ta je tvýho kamaráda a ten ti ukazoval ten návod? Jestli jo, tak odkud je koupil? Ty z aukra jsou fakt nejlevnější, až mi to přijde nějaký podezřelý, ale vypadaji stejně. Nebál by si se toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Koupil je z toho tuning-idividual.cz jak jsi sem daval odkaz, mel k tomu navod, je to homolgovane, to co vidis na tom obrazku to jsou presne ony z toho tuning individualu. Ty svetla vyrabi jediny vyrobce na svete a to je Litec. Z toho aukra bych se vubec nebal . Taky je koupim z tama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 To jsem potřeboval slyšet, díky za odpovědi a rady. Zhruba za 3 týdny jdu do nich. Mám jsem pak nahodit foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Jasne hod ho sem at vidi i ostatni jak to vypada. Jdes do tech čirých ? zajímalo by mě jak vypadají ty ostatní na autě, třeba ty černé na černé oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Sleduju to tu z povzdali, resim LED na liftback ala cinska OII. Foto sem urcite hod a pokud mozno video, jak to blika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Jak se tak divam tak i cinsky superb ma nejspis Led zadni svetla viz video , najedte na cas 1:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) Půjdu asi nejspíš do těch nejsvětlejších, ještě ale přemýšlím. Podle mě se k mojí barvě cappuccino nejvíce hodí. Mě by taky zajímalo jak by vypadaly ty ostatní, ale podle mě nebudou třeba ty černý nebo ty tmavší pěkný na každej barvě, takže je potřeba vybrat tu správnou kombinaci. Už jsem sem dával tento odkaz - http://tuning-individual.cz/eshop/Skoda-octavia-c-2289_2669_2818_2866.html?zenid=ThzzKocI1yWSsRHFSVWSy2VwCc1 a u každého typu světel jsou takový obrázky jak to vypadá, tak na to koukněte a napište svůj názor, které provedení by jste si vybrali vy osobně ke svoji barvě své OII nebo třeba k mojí barvě cappuccino. Osobně se mi nejvíc líbí ty černý když svítí, ale když nesvítí tak jsou celý černý a to je takový divný, ale jak jsem napsal, na tý mojí by to asi nebylo pěkný. Mám ty nejtmavší fólie takže by to asi vypadalo jako béžovej pohřebák nebo jako nějakej tuning a to moc na OII nemusim. A taky mi soused říkal, že by to černý provedení nebylo moc vidět, i když by to svítilo, ale nevim jestli je to pravda nebo ne. Kdyžtak ještě poraďte jakej typ zvolit, Máte na to přibližně 3 týdny. Fotky i video určitě přidám. Editováno: 25. Duben 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Na to cappucino bych mozna riskl i to stredni zatmaveni. Ty cerne urcite ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.