Mituma Vloženo 2. Březen 2011 Vloženo 2. Březen 2011 Zdravím všechny bastlíře, hledal jsem (asi špatně), ale nenašel. Vyfasoval jsem v práci mírně jetou O2 a potřebuji dořešit hands free. V autě je instalována Nokia HF myslim že CK-7 nebo tak něco - má to jeden čudlík a okolo něj kolečko. Můj telefon (Samsung Galaxy S) s tímto HF odmítá žít v symbióze (ostatně jako jakékoliv HF Nokia s telefonem jiné značky, někdy i s telefonem Nokia) a funguje tak že většinou spíš nefunguje, když náhodou funguje, tak to má tendenci řvát, vypadávat atd. Zkrátka Nokia HF NE. V Śuplíku u kolegy jsem našel fungující orig. Škoda HF s anténkou a dotaz zní: je možno tuto jednotku nějak rozumě skamarádit se zbytkem auta? Prosím o radu, co vše je k tomu potřeba. Výbava vozidla, která na případnou instalaci může mít vliv je následující: rádio audience, multi. volant s ovládáním rádia, maxidot, xenon, aut. stěrače, p. senzory. Ještě podotýkám, že se jedná o ne face octavii, na fotce je ona jednotka ze šuplíku. Za případné rady děkuji. Citovat
rolbař Vloženo 3. Březen 2011 Vloženo 3. Březen 2011 ještě musíš k této HF sehnat kabeláž, držák pod sedačku a pak to celé zapojit Citovat
Mituma Vloženo 7. Březen 2011 Autor Vloženo 7. Březen 2011 ještě musíš k této HF sehnat kabeláž, držák pod sedačku a pak to celé zapojit Máte někdo toto k prodeji? Citovat
šulda Vloženo 7. Březen 2011 Vloženo 7. Březen 2011 K čemu myslíš že slouží sekce bazar Informace stačí hledat http://lmgtfy.com/?q=Octavia+II+dod%C4%9Bl%C3%A1n%C3%AD+HF+BT materiál taky najdeš na netu např. http://skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|GSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD a co se týče tý tvojí GSM co máš na fotu tak už je starší a proto u novějších telefonů nebude na MaxiDotu zobrazovat telefonní seznam, např. Nokia 3110c načte a zobrazí tel. seznam ale Nokia N97 už ne ale jinak to samozřejmě funguje. Podporované tel. UHV_High_GSMII.pdf Citovat
Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Autor Vloženo 16. Březen 2011 Díky za reakce, vše jsem namontoval a funguje, nic méně jednotka dokáže zobrazit jen kontakty, které jsou uloženy na SIM, což bych spíš pochopil že vůbec nezobrazí, nebo to, co chci já Citovat
šulda Vloženo 16. Březen 2011 Vloženo 16. Březen 2011 Co zobrazí záleží na podpoře s telefonem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.