Přejít na obsah

problém s HF OII

Arlo

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně HF. Mám v autě origo BT sadu z výroby 5P0 862 335 B mělo by to být BT II gen. HF je tam nokia ck-7W. Když spáruju telefon Sonyericsson přes BT tak mám na výběr připojení skoda UHV, nebo nokia CK-7W. Přes nokia to celkem funguje. Když chci volat tak vytočím číslo přes telefon a volám. Pokud volá někdo mě tak hovor příjmu, ale po cca 15sec. se sám ukončí. Ze začátku to fungovalo bez problémů... Ta první varianta umí natáhnout tel seznam, hovory atd. do maxi dotu a ovládám hovory čudlama na pravý páčce pod volantem jako maxidot. Problém je když vytáčím číslo nebo mi někdo volá tak se přepne rádio na phone, ale není nic slyšet ani nikdo neslyší mě. Kde může být problém? Při připojení na HF nokia to přes rádio funguje a na skoda UHV ne. Jsem z toho jelen.... díky za každou radu

Editováno: , autor: Arlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viděl bych to na to, že někdo před tebou tam doinstaloval tu nokia HF a tím pádem odpojily signálové vstupy do rádia, proto nic neslyšíš

Myslím, že HF je origo. Mám k tomu v servisce nějakej škodováckej návod na používání hf. (ATC 600 0xx).

Odkaz ke komentáři

HF sady tam máš 2. Jednu origo a jednu Nokia.

Na svorkovnici rádia je 12-ti pinová zelená svorkovnice. Na piny 6 a 12 je napojený zvuk.

Někdo odpojil původní origo HF a napojil tam HF Nokia.

Takže HF Nokia je slyšet a origo HF ne, přestože se lze připojit a je vidět v menu maxidotu.

Odkaz ke komentáři

HF sady tam máš 2. Jednu origo a jednu Nokia.

Na svorkovnici rádia je 12-ti pinová zelená svorkovnice. Na piny 6 a 12 je napojený zvuk.

Někdo odpojil původní origo HF a napojil tam HF Nokia.

Takže HF Nokia je slyšet a origo HF ne, přestože se lze připojit a je vidět v menu maxidotu.

Díky za radu, až budu mít volno tak vyndám rádio a mrknu na to jak je to tam udělaný a zkusim to poladit ;) .

Odkaz ke komentáři

Tak vše jinak. Dnes jsem byl ve škodovce jelikož jsem nemohl najít kód k radiu (stream). V servisu ho taky nenašli jelikož by tam měla být z výroby navi a ne stream. Tak to by mohla být jedna s příčin proč to nechodí. Auto jsem kupoval z bazáče a pčedchozí majitel tam zřejmě dobastlil stream místo ukradené navi. No každopádně se mi nechtělo dávat 3tis za to, že někdo napíchne řj. a pokusíse to rozchodit. Tak jsem auto zavezl do firmy která dělá zástavby audio + HF, Tak jsem zvědav jak to dopadne.... PS při prvním spárování přes BT se mi zobrazoval seznam na maxidotu teď už ne. Jen když vytočím hovor přes telefon tak se mi ukáže číslo a jméno...

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ano funguje přes BT, nutné nastavit v jednotce pokud není nastaveno pro příjem přes BT a dodat BT anténu pro lepší spojení. Tohle by spíš pasovalo do Autohifi - GSM II + GSM III, držáky tel. - rád poradím.

Ahoj, mám problém se spárováním telefonu (iphone 4S) s handsfree v O2 facelift. jednotka co je pod sedadlem spolujezdce má označení novero ht 2 a typ 5n0 035 730B. co pro to můžu udělat aby to normálně komunikovalo? díky

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...