Arlo Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně HF. Mám v autě origo BT sadu z výroby 5P0 862 335 B mělo by to být BT II gen. HF je tam nokia ck-7W. Když spáruju telefon Sonyericsson přes BT tak mám na výběr připojení skoda UHV, nebo nokia CK-7W. Přes nokia to celkem funguje. Když chci volat tak vytočím číslo přes telefon a volám. Pokud volá někdo mě tak hovor příjmu, ale po cca 15sec. se sám ukončí. Ze začátku to fungovalo bez problémů... Ta první varianta umí natáhnout tel seznam, hovory atd. do maxi dotu a ovládám hovory čudlama na pravý páčce pod volantem jako maxidot. Problém je když vytáčím číslo nebo mi někdo volá tak se přepne rádio na phone, ale není nic slyšet ani nikdo neslyší mě. Kde může být problém? Při připojení na HF nokia to přes rádio funguje a na skoda UHV ne. Jsem z toho jelen.... díky za každou radu Editováno: 3. Březen 2011, autor: Arlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 viděl bych to na to, že někdo před tebou tam doinstaloval tu nokia HF a tím pádem odpojily signálové vstupy do rádia, proto nic neslyšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 viděl bych to na to, že někdo před tebou tam doinstaloval tu nokia HF a tím pádem odpojily signálové vstupy do rádia, proto nic neslyšíš Myslím, že HF je origo. Mám k tomu v servisce nějakej škodováckej návod na používání hf. (ATC 600 0xx). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 HF sady tam máš 2. Jednu origo a jednu Nokia. Na svorkovnici rádia je 12-ti pinová zelená svorkovnice. Na piny 6 a 12 je napojený zvuk. Někdo odpojil původní origo HF a napojil tam HF Nokia. Takže HF Nokia je slyšet a origo HF ne, přestože se lze připojit a je vidět v menu maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 HF sady tam máš 2. Jednu origo a jednu Nokia. Na svorkovnici rádia je 12-ti pinová zelená svorkovnice. Na piny 6 a 12 je napojený zvuk. Někdo odpojil původní origo HF a napojil tam HF Nokia. Takže HF Nokia je slyšet a origo HF ne, přestože se lze připojit a je vidět v menu maxidotu. Díky za radu, až budu mít volno tak vyndám rádio a mrknu na to jak je to tam udělaný a zkusim to poladit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Tak vše jinak. Dnes jsem byl ve škodovce jelikož jsem nemohl najít kód k radiu (stream). V servisu ho taky nenašli jelikož by tam měla být z výroby navi a ne stream. Tak to by mohla být jedna s příčin proč to nechodí. Auto jsem kupoval z bazáče a pčedchozí majitel tam zřejmě dobastlil stream místo ukradené navi. No každopádně se mi nechtělo dávat 3tis za to, že někdo napíchne řj. a pokusíse to rozchodit. Tak jsem auto zavezl do firmy která dělá zástavby audio + HF, Tak jsem zvědav jak to dopadne.... PS při prvním spárování přes BT se mi zobrazoval seznam na maxidotu teď už ne. Jen když vytočím hovor přes telefon tak se mi ukáže číslo a jméno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 zavez to někomu z místních odborníků a auto ti dají do kupy... záleží odkud jsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Už to vše funguje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Funguje jednotka HF 5P0 862 335 na BT nebo musí mít i písmeno B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ano funguje přes BT, nutné nastavit v jednotce pokud není nastaveno pro příjem přes BT a dodat BT anténu pro lepší spojení. Tohle by spíš pasovalo do Autohifi - GSM II + GSM III, držáky tel. - rád poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 (editace) Potřebuji poradit kde má být plus a kde mínus na foto v kroužku.Předem dík. Nebo podle vinka zjistit číslo dílu,bude asi jiné než je na desce.Bude to asi i s držákem a kabelem ke svorkovnici. Editováno: 12. Květen 2015, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carccas Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ano funguje přes BT, nutné nastavit v jednotce pokud není nastaveno pro příjem přes BT a dodat BT anténu pro lepší spojení. Tohle by spíš pasovalo do Autohifi - GSM II + GSM III, držáky tel. - rád poradím. Ahoj, mám problém se spárováním telefonu (iphone 4S) s handsfree v O2 facelift. jednotka co je pod sedadlem spolujezdce má označení novero ht 2 a typ 5n0 035 730B. co pro to můžu udělat aby to normálně komunikovalo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 S tímhle telefonem (s žádným iOS) nemám žádnou zkušenost. Zkus kontaktovat ferda25 nebo milhausek ale první co bys měl popsat je slovo "problém". Podle toho ti nikdo neporadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 carccas: Tahle jednotka ti s iphonem fungovat nebude. Potrebujes nejakou kompatibilni GSM II jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Která jednotka plně funguje s iPhony i Nokia Windows přes BT? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.