Přejít na obsah

Dešťový senzor

Martin Kuděla

Doporučené příspěvky

Sehnal jsem si zrcátko z SI s dešťákem problém je jak ho uchytit, v DP jsem našel jakýsi kroužek lepený na sklo a zrcáto přes kovové packy na to nacvaknout. Jenže ve Škodovce na mě čuměli jak z nory co po nich chcu a jediné co mi řekl jejich "technik" že celé to drží na dešťáku což je blbost. Díky za nějakou kloudnou odpověď s tipem kde ten kroužek sehnat popřípadě nabídka jestli ho někdo má:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbost to bohužel je, nafotím ti to aby to každý viděl jak to tam je dešťák je přes pružinku pouze tlačený na čelní sklo nikoliv lepený jak si můžeš myslet na skle je lepený kroužek 34 který je samostatně prodejný za cca 200Kč bez DPH jak jsem se dozvěděl u Helera v Ově. Ten se nalepí, doprostřed se vloži dešťák s tou zadní packou a krytem kabelu který má na sobě to vypružení a celé se to chytí zrcátkem které na sobě má kovové nožky které se zasouvají do toho kroužku lepeného na skle, a ve finalé se na to naklapnou ty krycí packy nožky zrcátka pro fazonu:-)

Odkaz ke komentáři

Já vím jak to je.

Ale:

Potřebuješ kroužek 34 když nemáš dešťák? NE! Jde to i bez něho.

Obejdeš se bez kroužku 34 když chceš namontovat dešťák? NE! Bez něho to nejde.

Zjednodušeně řečeno, kroužek 34 a senzor 35 tvoří jeden celek na kterém drží zpětné zrcátko.

Odkaz ke komentáři

Já se tu teď nebudu hádat s někým kdo chce mít zaručeně pravdu, dešťák je zvlášť, kroužek taky. Mám ho už objednaný. Dešťák právě že montuju a tohle poslední mi chybělo protože mi to nechtěli z toho SI odříznout ze skla, po vidění jak ten kroužek vypadá jsem si řekl že to ani reálné není, protože by nejspíše prasknul.

P.S.: To by mě zajímalo jak bys to samostmívací zrcátko uchytil bez toho kroužku:-) myslím si že původní kloub s tím ze samostmívacího zrcátka není uplně stejný:-) Schválně to přeměřím až budu sundavat svoje staré zrcátko:-)

Editováno: , autor: Martin Kuděla
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...