Červen 26, 200619 r v kazdém případě předudit, pak prošpikovat vyvarem z koření a pak hodit na oheň a dodělat, počítej že na ohňi stráví podle velikosti pár hodin... potírat marinádou (do ní pivo)...
Červen 26, 200619 r Autor já ho budu mít předpečené z pekárny (bude se píct s chlebem)ale pak je potřeba ho dopíct tak nevím jak
Červen 26, 200619 r My pečeme ve speciálně vyrobené bedně pro pečení, která má topeniště, otáčející jehlu a záchytné vany na tuk, svého času to byl nejrychleji vyrobený výrobek našich lidí na dílně.
Červen 26, 200619 r Konečně pořádný téma, to je furt, že něco nefunguje apod, ale tohle je jiná liga, taky se poučím ... Jinak Bobika to vypadá fajnově
Červen 26, 200619 r Bobik: pěknej grilík, ale já viděl stejně udělanej, akorát byl větší, byl totiž z kontejneru , tam to máš rovnou s víkem a na kolečkách
Červen 26, 200619 r to jo, je stylovej, holt zlatý český ručičky a když jde o žrádlo tak to platí dvojnásob.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.