Gumak.Ln Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s výrobou klíče na DO. Stala se mi taková nemilá věc a jeden klíč jsem ztratil, proto si chci dělat nový. Co je k tomu zapotřebí a lze to udělat jinde než-li v autorizovaném servisu? Děkuji za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Už se to tu řešilo v jiných sekcích. Jen to chce hledat. Koupíš si vystřelovací klíč se stejnou frekvencí, necháš si vyfrézovat planžetu podle toho klíče co ti zůstal a pak to nakóduješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Přesně tak.Já koupil klíč,nechal si podle druhýho vyfrézovat drážku a pak do škodovky nakódovat. Klíč 1000,-Kč frézování 300,-Kč nakódování 400,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumak.Ln Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ok děkuju za radu. Jeste jsem se chtěl zeptat jestli může být i originální klic ( druhovyroba orig. skodovackeho klíče ) pokud ano máte nějaký tip na nějaký eshop? děkuji za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Co když si po koupi chci vyměnit komplet klíče hlavně zámky.. Dělal to někdo ? Na kolik by to vyšlo ? A pokud vyměnim zámek ve dveřich tak musim asi taky v palubovce spínačku že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumak.Ln Vloženo 13. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Neznáte někdo nějaký e-shop nebo nemáte kontakt na někoho kdo by prodával neoriginální klíče co by šli nakódovat? Nepotřebuji totiž originál, ale kdyby byli za doboru cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.