Přejít na obsah

Převodovka 1.6 /55 kw DDU

Mr.Sisel

Doporučené příspěvky

Dobry den odešla mi převodovka ... Vymlely se mi vydličky + synchrony .. V servise mi řekly že je potřeba nova převodovka ale za trošku nerealne penize :disgust: ... Nebo at skusim sehnat starši .

Starši typ neni vubec k sehnani nebo pouze repasovane ale tomu ja neveřim. Nedala by se použit jina ??? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzes pouzit jakoukoliv prevodovku z jakekoliv octavky 1.6 ale bacha na ty typy z 1.6 74kw co praskaji nyty. Ja osobne mam stejne auto jak ty i stejnou prevodovku ta se mi dvakrat vymlela a 2 jsem ji nechal repasovat vzdy ty same kecy chyba materialu pri repasu tak jsem koupil z octuly 74kw za 6500 nerepasovanou v poradku v helleru mi ji zkontrolivali a nahodili. Musim rict ze v me 55kw to tahne lepe na trojku je tam myslim jine odstupnovani prevodu podle tabulek. Proto radim ti udelej to taky tak. To je muj nazor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...