alli86 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Ahoj lidi, hledal jsem zde na foru, ale asi davam do hledani spatne klice. Nevim jak to popsat spravne. V posledni dob sem v aute zaregistroval novy zvuk. Je slyset jen obcas proste to zacne slysim to tak 10km a pak to dalsich 400km neslysim :-(. Kdyz jedu rovne nebo zatacim do prava je to znatelnejsi (pokud ho tedy vubec slysim). Zvuk se podoba jako kdyz se toci ozubene kolecko a slysite vrneni zubu o sebe. Netusim co by to mohlo byt. Kdyby vas neco napadlo napiste please. S pozdravem Alli86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 asi ti tě brzo bude pozdravovat homokynetický kloub na poloose. Pravděpodobně levá. Zkontroluj manžety, jestli tě nelítá vazelína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Diky moc za radu mrknu na to. Co jsem tak hledal vsude mozne vypada to na to. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Hele já cvakám na obě strany už 2 roky. Až se to vykulí vyměním. Zatím to neřeším. Projevuje se to hlavně při pomalém sjezdu z kopce do zatáčky-při náklonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Aaaaha, tak ze to neni tak nejak moc nutny... zas kdyz se to vysipe pojede to auto nebo zustanu nekde vyset? Potrebuju auto kazdy den krom vikendu jezdim do prace 100km :-D tak bych to pak nechtel nekde na dalnici resit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 taky bych to hned neřešil. Je potřeba, aby tam byly v pořádku manžety, a bylo to namazaný. S největší pravděpodobností to bude mít pouze estetický vliv. Vysypání pokud s tím budeš jezdit jako normální člověk bude kloub signalizovat hodně dopředu. Takže nehrabat na suchým asfaltu a pravděpodobně to jednou prodáš i touto vadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 (editace) Jeste jeden postreh, zvuk to vydava jen po ranu kdyz auto stoji pres noc. Po case to prestane a pak cely den nic az pak zas rano :-( Je to normalni nebo pocatek odporouceni ? PS: Ten zvuk me otravuje a na cc-autodily to stoji jen nejakych 1300 coz pro tichoinvestuju horsi bude az do usadim dohromady a bude to delat porad :-D Editováno: 9. Březen 2011, autor: alli86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Také řeším nějaký zvuk.Nejvíce to hučí od 60 do 80 km h.Vypadá to že to jde od zadního kola.Pro jistotu jsem přehodil kola aby jsem zjistil zda to nedělají gumy.Tak to vypadá na náboj zadního kola.Nemá žádnou vůli ale asi ho zkusím vyměnit.Najeto ca 150t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Z jake strany to slysis? kdyz jedes tak 80km/h ostreji zatoc do leva a pak do prava. pokud to prestane hucet pri zatoceni je to lozisko. pokud to prestane pri zatoceni do prava je to pravy zadni a zas do leva je to leve zadni. Alli PS: takhle jsem uz resil 3. obe zadni jen huci a nemaj vuli. predni zas nehucelo ale melo vuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Z jake strany to slysis? kdyz jedes tak 80km/h ostreji zatoc do leva a pak do prava. pokud to prestane hucet pri zatoceni je to lozisko. pokud to prestane pri zatoceni do prava je to pravy zadni a zas do leva je to leve zadni. Alli PS: takhle jsem uz resil 3. obe zadni jen huci a nemaj vuli. predni zas nehucelo ale melo vuli. Přední jsem měnil loni, ty měli vůli a nehučely.Mám objednaný jeden náboj, tak ho tam zítra dám a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 Tak náboj vyměněn.Asi se to nějaké hučení odstranilo ale kamarád si sedl dozadu a hučí to někde ve dveřích nahoře.Tak jsem oblepil dveře i okno a hučí to stále.Co tam může ještě hučet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 25. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 Tezko rict :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.