Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny co se zapojí do diskuse.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s přešitím sedaček na model dynamik nebo RS. A taky by mě zajímalo jestli nevíte kde všude to dělají a za kolik? Nebo jestli je lepší koupit už přímo ty sedačky.

Vloženo

No to vypadá docela dobře. :palec2: Ale ještě by mě spíš zajímalo jestli někdo má zkušenosti s upravením normálních sedaček na model dynamik nebo RS. Tím myslím vyměnění pěny v sedáku a opěradla pro boční vedení. A taky by mě zajímalo jak to cenově vyšlo.

Vloženo

sežeň si celé Dynamic nebo RS sedačky a máš to nejjednodužší :)

Radši bych volil variantu přešití. To si myslím že by vyšlo levněji. Proto se ptám jestli s tím má někdo zkušenosti a jestli to doporučuje nebo ne. Výměna sedaček je až druhá varianta, když přešití bude stát za hovno lol

Vloženo

přešití ti ale nevyřeší ten nejpodstatnější rozdíl - jiný tvar podsedáku a bočnic u sportovních sedaček.... budeš mít za 9 tis. sice pěkné naoko, ale pořád "jen" sériové sedačky s novými potahy.

Někde jsem za těch cca 9 tis v bazaru viděl celou sadu Dynamic paket sedaček, to jsou tvar stejný s RS, ale čalouněný látkou.

Věř mi, s obyč. se to nedá srovnat :)

post-6895-0-93111200-1299785220_thumb.jp

Vloženo (editace)

přešití ti ale nevyřeší ten nejpodstatnější rozdíl - jiný tvar podsedáku a bočnic u sportovních sedaček.... budeš mít za 9 tis. sice pěkné naoko, ale pořád "jen" sériové sedačky s novými potahy.

Někde jsem za těch cca 9 tis v bazaru viděl celou sadu Dynamic paket sedaček, to jsou tvar stejný s RS, ale čalouněný látkou.

Věř mi, s obyč. se to nedá srovnat :)

No však já jsem myslel přešití včetně výměny těch molitanů podsedáku a bočnic do požadovaného tvaru. Mě nejde o ten potah, ten může zůstat jak je, ale o výměnu toho vnitřku předních sedaček. :)

Model Dynamic:

Úprava předních sedadel do tvaru RS s použitím potahové látky se stejným vzorem jako je na zadních sedadlech. Na přání je možno použít i látku s jiným vzorem.

Cena od: 8.900,-Kč

Editováno: , autor: lojzahlina
Vloženo (editace)

Ahoj, já mám nějaké zkušenosti, ale je fakt že s Fabii.. něco obdobného jsem řešil, tak třeba ti něco z toho pomůže.. asi tři varianty:

1.) koupit v bazaru sedačky z RSa (nejlepší a nejjednoduší varianta)

2.) nechat si je předělat, je to ten odkaz, co už jsi sem dával, sedačku celou vyslečou až na kostru, hodí na to sedáky tvaru RS a potáhnou látkou.

3.) a to je ta nejblbější... :D :D tu jsem udělal já, koupil jsem sportovní sedačky, ale jen předek, (chtěl jsem je nechat přečalounit), nakonec jsem si to rozmyslel a nechal si za 4100,- ušít potahy u MADu na míru, seděj neskutečně a po půl roce bez chyby.. Vím, že spousta lidí bude proti argumentovat, ale mě to nevadí.. níže přikladám fotky, jak to dopadlo u mě.

PS: ale jestli můžu radit, zkus si počkat na nějakou nabídku v bazaru, ted už bych to tak udělal, nejmíň problémová varianta... ;)

post-9600-0-64614100-1299789775_thumb.jp post-9600-0-29551700-1299790290_thumb.jp post-9600-0-93648400-1299790238_thumb.jp post-9600-0-70535800-1299789939_thumb.jp

Editováno: , autor: Jarys
Vloženo

Na kolik tě vyšly ty RS sedačky? A jsou i s výhřevem?

Jsou i s výhřevem,ceny jsou různé.Já za ně dal 11500 Kč.Stačí dát pár inzerátů že koupíš,a on se někdo ozve. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...