danone Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Zdravím na 2,5TDi 120kw 6q sa mi vyskytol problém že má motor moc velkú turbodieru +- 4sekundy ktorá sa prejavuje v celom spektre otáčok. Další problém je že keď idem ustálenou rychlosťou medzi 70 až 90km/h a chcem zrýchliť tak sa mi na budíkoch rozsvieti kontrolka ESP a auto nemá žiadny výkon. Do 100km/h zrýchluje približne 10s a potom sa vypne kontrolka a motor v momente začne ťahať ako má. Na diagnostike som zistil že kontrolka značí chybu : Moment motoru nedostupný Nemal niekto náhodou rovnaký problém? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Hoď kod teto chyby a ostatní chyby v řj motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 4759 CAN -zpráva ŘJ motoru Moment motoru neplausibilní Ďík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Nalial som do nafty aditívum od slovnaftu čo mi priniesol známi a turbodiery pri preradovaní zmizli. Problem s kontrolkou ESP-žiadnym výkonom ostal ale objavuje sa podstatne menej často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.