danone Vloženo 10. Březen 2011 Vloženo 10. Březen 2011 Zdravím na 2,5TDi 120kw 6q sa mi vyskytol problém že má motor moc velkú turbodieru +- 4sekundy ktorá sa prejavuje v celom spektre otáčok. Další problém je že keď idem ustálenou rychlosťou medzi 70 až 90km/h a chcem zrýchliť tak sa mi na budíkoch rozsvieti kontrolka ESP a auto nemá žiadny výkon. Do 100km/h zrýchluje približne 10s a potom sa vypne kontrolka a motor v momente začne ťahať ako má. Na diagnostike som zistil že kontrolka značí chybu : Moment motoru nedostupný Nemal niekto náhodou rovnaký problém? Ďakujem Citovat
PavelSv Vloženo 11. Březen 2011 Vloženo 11. Březen 2011 Hoď kod teto chyby a ostatní chyby v řj motoru Citovat
danone Vloženo 14. Březen 2011 Autor Vloženo 14. Březen 2011 4759 CAN -zpráva ŘJ motoru Moment motoru neplausibilní Ďík moc Citovat
danone Vloženo 21. Březen 2011 Autor Vloženo 21. Březen 2011 Nalial som do nafty aditívum od slovnaftu čo mi priniesol známi a turbodiery pri preradovaní zmizli. Problem s kontrolkou ESP-žiadnym výkonom ostal ale objavuje sa podstatne menej často. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.