Přejít na obsah

(FI) nesedia onektory na hmlovkach

Tomáš Gríger

Doporučené příspěvky

Zdravím...dnes som zakladal predný nárazník na fabiu I ku ktorému som dostal hmlovky pravdepodobne z felicie!....pri montáži a zapájaní konektorov hmloviek som prišiel na to že mi nesedia kolíky-v konektore kabeláže auta sú pliešky zvislo a v konektore hmloviek sú vodorovne!...viete mi povedať kde sa stala chyba resp. ako si viem poradiť?....Ďakujem

Tomáš

Editováno: , autor: Tomáš Gríger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám k tomu nárazníku hmlovky z felície!....pôvodne som tam mal tento nárazník kt. je na fotke!....každopádne mi tam nepasujú tie konektory!....všetko sedí aj "samček" vojde do "samičky" ale piny sú opačne v jednom sú vertiklne v druhom horizontálne!...aká je cena za hmlovky v škodovke náhodou niekto nevie?...také kt. tam budu sedieť...

PS: odstáva mi trochu nárazník na koncoch sa akoby nezafixuje do tých úchytov pritom úchyty sú na 100% pre tento nárazník!..je možné to doladiť teplovzdušnou pištolou ak je nárazník už v laku?

post-62552-0-46228400-1299949052_thumb.j

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...