Tomáš Gríger Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) Zdravím...dnes som zakladal predný nárazník na fabiu I ku ktorému som dostal hmlovky pravdepodobne z felicie!....pri montáži a zapájaní konektorov hmloviek som prišiel na to že mi nesedia kolíky-v konektore kabeláže auta sú pliešky zvislo a v konektore hmloviek sú vodorovne!...viete mi povedať kde sa stala chyba resp. ako si viem poradiť?....Ďakujem Tomáš Editováno: 11. Březen 2011, autor: Tomáš Gríger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Jestli jsi daval Rs naraznik tak tam jsou mlhovky z feliny. Zajeď do škodofky pro nove, stoji par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Gríger Vloženo 12. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 (editace) Mám k tomu nárazníku hmlovky z felície!....pôvodne som tam mal tento nárazník kt. je na fotke!....každopádne mi tam nepasujú tie konektory!....všetko sedí aj "samček" vojde do "samičky" ale piny sú opačne v jednom sú vertiklne v druhom horizontálne!...aká je cena za hmlovky v škodovke náhodou niekto nevie?...také kt. tam budu sedieť... PS: odstáva mi trochu nárazník na koncoch sa akoby nezafixuje do tých úchytov pritom úchyty sú na 100% pre tento nárazník!..je možné to doladiť teplovzdušnou pištolou ak je nárazník už v laku? Editováno: 12. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.