Tomáš Gríger Vloženo 11. Březen 2011 Vloženo 11. Březen 2011 (editace) Zdravím...dnes som zakladal predný nárazník na fabiu I ku ktorému som dostal hmlovky pravdepodobne z felicie!....pri montáži a zapájaní konektorov hmloviek som prišiel na to že mi nesedia kolíky-v konektore kabeláže auta sú pliešky zvislo a v konektore hmloviek sú vodorovne!...viete mi povedať kde sa stala chyba resp. ako si viem poradiť?....Ďakujem Tomáš Editováno: 11. Březen 2011, autor: Tomáš Gríger Citovat
Woody Vloženo 12. Březen 2011 Vloženo 12. Březen 2011 Jestli jsi daval Rs naraznik tak tam jsou mlhovky z feliny. Zajeď do škodofky pro nove, stoji par korun. Citovat
Tomáš Gríger Vloženo 12. Březen 2011 Autor Vloženo 12. Březen 2011 (editace) Mám k tomu nárazníku hmlovky z felície!....pôvodne som tam mal tento nárazník kt. je na fotke!....každopádne mi tam nepasujú tie konektory!....všetko sedí aj "samček" vojde do "samičky" ale piny sú opačne v jednom sú vertiklne v druhom horizontálne!...aká je cena za hmlovky v škodovke náhodou niekto nevie?...také kt. tam budu sedieť... PS: odstáva mi trochu nárazník na koncoch sa akoby nezafixuje do tých úchytov pritom úchyty sú na 100% pre tento nárazník!..je možné to doladiť teplovzdušnou pištolou ak je nárazník už v laku? Editováno: 12. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.