miro_11 Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Zdravím Vás, vlastním feliciu 1.6 Mpi a mám taký problém, že po ubehnutí asi 20 km keď sa motor zohreje začne mi svietiť kontrolka tlaku oleja zo začiatku keď pridám tak sa stratí ale po určitej dobe potom svieti vždy. Prečistil som olejovú vaňu, sanie, vymenil olej, filter ale stále mi to robí . Nestretol sa s tým niekto už ?..ďakujem za každú radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Zkus ještě vyměnit i "policajta" - neboli čidlo tlaku oleje. Pokud ani to nepomůže, vypadá to na slabý tlak z čerpadla oleje po ohřátí motoru. Příčinou může být nečistota, která částečně zacpala kanál oleje, nebo opotřebované čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Bacha na benzín v oleji!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Kdyby byl benzín v oleji, rozsvítila by se kontrolka mazání prakticky ihned po natočení motoru a ne až po 20km. Navíc by hladina oleje stoupala - to je potřeba zjistit mnohem častější kontrolou množství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.