hopa26 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Včera jsem auto poprvé po zimě pořádně umyl,ostříkal wapkou,šampon,vosk,letní kola-prokouklo to nehorázně. Z čeho jsem ale velmi rozpačitý je přední chromová lišta se znakem škoda a také zadní znak škoda. Po zimě je velmi zašlý,takový spíš matný,než chromový lesk vypadá to hrozně. Nevím,zda je to působením soli,každopádně předešlá Fabie takovým neduhem netrpěla. Zkoušel jsem to drbat nehtem,sleze to,ale po dlouhém drbání. Má už někdo zkušenost co s tím,proavděpodobně nás bude víc-dnes jsem se díval na Yetiho souseda a vypadá to velmi podobně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Co třeba toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Díky za post,věděl jsem,že to tu někde je,ale nepamatoval jsem si kde. Zadní znak mám stejný,jako je na fotce u kluku výše ve vláknu-poničený,rozleštit nejde. No a ta přední lišta šla vyleštit jednoduše-ukradl jsem manželce nějaký Cilit,co s tím čistí baterie v koupelně a šlo to jako po másle. Protože se mi blíží garančka s 15 tisíci,počkám s reklamací znaku až do návštěvy servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.