lukas.novot Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 rozhoduji se, jestli dát na tmavě zelenou metalízu(9570) přestavěnou na rs folie 3m karbon. Kapota , střecha kufr, mračítka,masku chladiče nerez rámeček zůstane. Viděl jste už někdo něco podobné ? Myslíte že bude vypadat dobře na octě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ty, na tmavě zelenou bych to nedával.Zbytečně to zanikne, hodí se to spíše na světlejší barvy.Jen můj názor, ať potom nejsi zklamán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Tak jak jsi se rozhodl?? Docela by mě to zajímalo jak to vypadá? Pokud jsi to udělal tak jsem hoď nějaký fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Moje byla původně tmavě fialová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Vypadá to pěkně.. i když na této barvě to zase tolik nevynikne, ale fotky klamou, na živo to bude určitě jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Nakolik to příde když bych si chtěl nechat potáhnout střechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Něco kolem 2 tisíc stojí fólie 122x150cm, ještě plus něco za práci, pokud to nebudeš dělat sám. Cena je za folii 3M. Samozřejmě když by jsi nechcět 3M, tak se dá sehnat čína nebo něco podobného za polovičku...Tu 3M prodává jeden tady z fóra, má tu inzerát, ceny má taky pěkné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.