Klon Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 (editace) Dobrý den pánové...Chtěl bych se zeptat na jednu věc.Koupil jsem rádio Audience a nechal ho v servisu vyměnit za stream.Když jsem si přišel pro auto bylo mi zděleno že to rádio Audience je nefunkční že vůbec nekomunikuje,že to měl píchlý přes diagnostiku a že jim to hlasí chybu.Na papíru je jen napsáno: Chyba a pod tím jednotka a pod tím statická..... Chci se zeptat neudělali spíše něco špatně oni??? Rádio bylo normálně funkční...Napadlo mě třeba jestli nepraskla pojistka v rádiu,ale na to by snad přišli né??? Děkuji za odpovědi.... Napadá Vás nějaký problém??? Popřípadě kdyby byl někdo okolo České Lípy,kdo by se mi na to mrknul a uměl to,tak rád jeho služby zaplatím... Prosím spěchá... rádio bylo normálně plně funkční,tak se mi to nezdá... Editováno: 19. Březen 2011, autor: Klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Tak jelikož mi to nedalo,tk jsem se do výměny pustil ještě sám....V autorizovaném servisu mi řekli že rádio vůbec nefunguje.Já ho zapojil a Rádio funguje,aux funguje,parking funguje,climatronic funguje.Dám CD a zjistil jsem že je full ( všech 6 cd v něm ).Zkusil jsem eject a pořád please wait a nic dál...S pozorováno že je pořád šipka u 6 CD,tak předpokládám že 6 cd se tam asi nějak kouslo a tím pádem nefunguje ani jedno a ani nejde spustit....Mechanika CD je úplně bez odezvy ( nijak nechroustá a nesnaží se vyjet cd,prostě nic. ) Chtěl jsem rozdělat rádio,ale nevím jak se do něj dostat...Tím se chci zeptat má cenu to nějak rozebírat když ani mechanika nemá snahu?? ( může být kouslé na tvrdo a tím nedovolí žadný pohyb. ) Nebo to nemá cenu,protože by i po vyndání Cd byla mechanika už poškozena??? Prosím jsem v tomhle laik.Co se týče motoru,tak si opravím sám,ale audio není moje parketa...Děkuji za pomoc. Jinak nabídku rozšiřuji o to,že kdo by mi to dokázal rozmontovat a složit zpět okolo České Lípy,tak za to zaplatím... Spěchá,jinak rádio posílám zpět majiteli ( ve středu ).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 no mel jsem to stejne, kdyz jsem si koupil radio, byl tam zniceny menic na CD a oprava me stala 1400 muselo se to cele rozebrat a pak to typek znovu skladal... jinak mi to taky psalo statickou chybu jednotky a nesllo vyndat zadne cd, ale pritom v radiu ani zadne nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.