lada Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Od doby co jsem vjel do velky diry na silnici a znicil gumu a dal auto zkontrolovat a dat novou gumu kde jeste vymenili jen prasklou manžetu homokin. kloubu mi pár dní potom začal vibrovat volant při brždění. Tak jsem vymenil předni kotouče, ale těma to neni, protože po ujeti asi 1000km kdy se zajely a zacaly pořádně brzdit to dělá zase. Nevite čím to je??? jediny co jsem zjistil, že na strane kde jsem vjel do diry je vule mezi čepem řízení a ramenem, ale když hejbu volantem tak se ta vule nemění. viz foto 1 strana s vůlí a 2 strana bez vule Editováno: 19. Březen 2011, autor: lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Treba spravit G.O. celej prednej napravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 G.O. napravy je trochu moc přehnany ta je vcelku ok nic neboucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ked myslis ze je to prehnane tak to neries a jazdi dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 citaj PDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Takže to bude asi nabojem kola takže to necham zkontrolvat popř.vyměnit a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.