risa2000 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Mám novou Octávku s navigací Columbus. Když vytáhnu z CD přehrávače CDčko, začne automaticky hrát rádio. Chtěl bych ho vypnout, aniž bych vypnul navigaci. Jde to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Napadá mě jen prehodit vstup na SD nebo HDD a dát pauzu při přehrávání skladby. Nebo to zkus ztišit a navigování a telefon mají zvlášť hlasitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa2000 Vloženo 6. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 V mezičase jsem to tak udělal (s SD kartou), a zatím to vypadá jako jediné řešení, akorát se divím, že to doteď nikoho netrápilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank51 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 A co takhle ztlumit autorádio potenciometrem? Hlasitost na navigování nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Na co potenciometr, když rádio a navi de zeslabyt zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.