Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych se na něco zeptat. Vyrobil jsem si takovou pomůcku k autu...Na povrch jsem dal tmel na karoserie a poté nalakoval. Mám potíže s barvením, nevím jsetli jsem si koupil nějakou mizernou barvu ve spreji nebo dělám něco špatně, ale po nabarvení a zaschnutí mi začne barva dosti silně praskat a stahovat se, můžete poradit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ještě se chci zeptat jaký lak se používá na přelakování kytu na karoserie a zda je lepší použít nejdřív lak a potom barvu, nebo rovnou barvu(a jaký typ - sprej, nebo barva ne ve spreji). (Doplňui, že se nejedná o povrch auta, ale jiné věci kytované kytem na karoserie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 zkus na autotmel dát ještě vrstvu plniče, pak vybrousit pod vodou cca 800 papír, pořádně odmastit, pak barva a nakonec případně lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Dobře, zkusím to. Popraskanou barvu jsem z toho už dostal, jen tam mám ještě, tenkou vrstvu laku. Chytne plnič i na ten lak, nebo se musím zbavit i laku nebo ho alepspoň zbrousit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Treba napisat aky material si gitoval?? kov?? plast??? Strieka sa: plnic, farba, lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Kytoval jsem plast, ale s tím potíže nemám je od tmeleného prostoru uplně oddělen, takže tu jde pouze o lak a barvu, která byla na tom kytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Jak sa lakuje plast POSTUP. LINK: http://www.autodoplnky.cz/tuning-sk/lakovani-plastoveho-narazniku-a1563037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Jo vím, že lak příjde na konec, nevím proč jsem ho prdnul hnedle na kyt místo plniče, ale když už se stalo, tak se chci zeptat jestli ho teda musím odstranit (popřípadě čím), částečně obrousit nebo zda na něj chytne plnič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 LAK zbrusit a streknut plnic nechat poriadne vyschnut, farba nechat vyschnut, lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 zde se dočteš zajímavý tipy, jak lakovat plasty http://forum.skodahome.cz/topic/7793-jak-jsem-lakoval-plasty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Díky za radu a odkaz, určitě se tím budu řídit..teď musim teda nějak ošmirglovat ten lak no ...musim se ho zbavit kompletně, nebo stačí nějakým hrubším šmirglem částečně zbrousit a pak nanýst plinč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ten lak radši úplně vybrus pryč. Plnič 2 - 3 vrstvy po půlhodině, nedávej ho moc aby se ti neudělaly v něm bublinky, pak nechej pořádně proschnout, než ho budeš brousit. Postupuj podle těch odkazů co dali kolegové. Hlavně ten od Vaši "jak jsem lakoval plasty" je super pro domácí lakování. Plnič brousit 800 pod vodou (lepší je voda s Jarem, zároveň odmašťuje...) Pak barva, nakonec pár vrstev laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasha Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Plnič teda mohu nanášet po půl hodině? Zdá se mi to trochu narychlo, zaschne to pořádně? Bojím se, aby to nepopraskalo, nenadělaly se bublinky nebo tka něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 nedávej velké vrstvy, půl hoďky (dobře, nebo tomu nech pro jistotu hodinu), to by mělo stačit na zabránění prasklin a bublin. Pak to proschnutí 24 hod je na vytvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Ahoj,chtěl jsem se zeptat co je špatně když mi plnič vytvořil hnusnej povrch?Vypadá to jak hrubej šmirgl. Jakoby z té pistole lítaly s barvou i kapičky. Hrál jsem si s tlakem...dávkováním barvy atd a nic nepomohlo.Jedinné co situaci zlepšovalo bylo ředění plniče.Barvy byla hustá i po zředění jako olej. Pořád je to hodně? Ty hrudky co mám po celém nárazníku obrousím 320 šmirglem a pak se pokusím stříknout znovu.Můžu barvu ředit až do té doby dokuď to nebude OK? Pistol byla v sadě s kompresorem z OBI :-).Na plnič to prý bude stačit a na bázi s lakem mám lepší pistol. Odlučovač vody mám kvalitní.Kompresor OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Tak už vím co bylo špatně.Neměl jsem ten plnič dostatečně rozředěnej.Stačilo by dát o decku více ředidla a bylo by to OK.Jinak se lakování povedlo na domácí podmínky dobře. Báze v pohodě a lak úplně bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.