alpako Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Chci dát na auti nějaká litá kola mám možnost koupit tyto viz. obr. Zcela nová z prodejny, normálně se zárukou atd. CENA za kus 2025,-Kč MÁM DO TOHO JÍT??? CO VY NA TO???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak tuhle značku ani neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Myslel jsem co se týče vzhledu v poměru s cenou. Samozřejmě pokud někdo má zkušenost s firmou a kvalitou ? ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 15"/7J je na Octu tak trochu divny. Ale ja bych do toho nesel i jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 15"/7J je na Octu tak trochu divny. Ale ja bych do toho nesel i jinak Je to na Fabii Combi Trochu to rozveďte např. Proč - nelíbí ? nebo nedůvěra ? ať se něco dozvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 jedna se mi zdaj dost osklivy, nenapada me auto na ktery by se hodily a ta znacka je taky nejaka pochybna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Nelibi... Dle me tento druh a tato vizaz jeste opticky zmensuje a ta znacka - slysim to poprve. Kolem 2tis. koupis nova, mnohem hezci (pro me) a znamou znacku... Ale je to tve auto, neber to spatne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 No taky jsem o té značce neslyšel, ale tato firma dodává hojně kola např automobilce Hyundai http://www.bosauto.cz/modely/elantra-cenik...8bba613ea1ad631 poslední položka v seznamu výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kolem 2tis. koupis nova, mnohem hezci (pro me) a znamou znacku... Supeeeeeeer .... hoď odkaz ať mám z čeho vybírat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kolem 2tis. koupis nova, mnohem hezci (pro me) a znamou znacku... Supeeeeeeer .... hoď odkaz ať mám z čeho vybírat. Díky Ja osobne jsem bral jak rafky tak pneu ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Chci dát na auti nějaká litá kola mám možnost koupit tyto viz. obr. Zcela nová z prodejny, normálně se zárukou atd. CENA za kus 2025,-Kč MÁM DO TOHO JÍT??? CO VY NA TO???? Na Octavii trochu divne,ale je to Tvoje vec,Ty na tom budes jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 v avataru ma fabku, v jednom z prvnich prispevku pise, ze je to na fabku, z cehoz vyplývá, že to zákonitě musí být na oktávku... nebo jak jinak sis vydedukoval, ze to je na octu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 v avataru ma fabku, v jednom z prvnich prispevku pise, ze je to na fabku, z cehoz vyplývá, že to zákonitě musí být na oktávku... nebo jak jinak sis vydedukoval, ze to je na octu? Asi tak, ze je to v Octavia sekci... Chybovat je lidske, tak hned neutoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jééé omlouvám se že jsem to dal do Oktávek jestli to moooc vadí a je to v něčí moci tak to přehoďte nebo smažte a já to potom dám do fábíí. Chybovat je opravdu lidské ještě jednou se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 To je v poho, jen sme to spis pak spatne pochopili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 v avataru ma fabku, v jednom z prvnich prispevku pise, ze je to na fabku, z cehoz vyplývá, že to zákonitě musí být na oktávku... nebo jak jinak sis vydedukoval, ze to je na octu? Asi tak, ze je to v Octavia sekci... Chybovat je lidske, tak hned neutoc! ja na nikoho neutocim, to nemam zapotrebi, jen jsem poukazoval na to, ze uz bylo napsano, ze to je na fabii. ano, sme v oktavia sekci, ale co, myslim, ze to nikomu moc nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tvarem podobnost čistě náhodná ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ještě jednou a jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Nebrat, ani cena nic extra, ty kopie porsche na ty felde to je jina kava. Koukni radsi na http://elektrony.cz/ kupoval jsem od nich a bezproblemu, a leckdy maj oprovadu zajimave slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ty kola ala porsche jsou gut a nemaj s tema prvnima spolecnyho vubec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ty co chces budou vazne osklive v 15"... Na ty Felde jsou vazne jen lehce podobna a o dost vetsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.