powermakac Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Zdravim Vas, aky typ palubneho pocitaca sa nachadza vo vybave Yeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Palubní počítač v této verzi není žádný.U verze "ACTIVE" je MAXI DOT za příplatek 5 000 Kč a multifinkční ukazatel za 3 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 To co som videl vyzeralo ako maxidot a zobrazoval sa tam nejaky pomocnik zaradenia a teplota vzduchu von. To bude asi ten MFA nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) U výbav Yeti a Active není MFA multifunkční ukazatel ani Maxi Dot, pouze display s ukazatelem teploty, času a počtu najetých km. Koukám, že už opakuji předchozí příspěvky Editováno: 22. Březen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 U výbav Yeti a Active není MFA multifunkční ukazatel ani Maxi Dot, pouze display s ukazatelem teploty, času a počtu najetých km. Koukám, že už opakuji předchozí příspěvky U výbavy Active JE MFA /a není Maxi Dot/, ale není aktivován. Je to záležitost SW nastavení a výměny pravé páčky pod volantem. Celé jsem to k maximální spokojenosti absolvoval cca za 2 tisíce, ale už jsem tady o tom taky psal a v tom máš, Walkře, pravdu - příspěvky se nám trošku opakují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Celkom ma to zaujima pretoze budem mat Yetika 1.2 TSI 77KW farba strieborna metaliza, Vybava Yeti COOL + Paket Cool, dialkove centralne,radio Blues s MP3, Construct. Viem ze som v nom videl nieco co vyzeralo ako maxidot a ked to bolo nastartovane svietila tam teplota a v hornom pravom rohu ukazovalo zaradenie stupna. Konkretne tento kus: Samozrejme nalepky pojdu dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 U výbavy Active JE MFA /a není Maxi Dot/, ale není aktivován. Je to záležitost SW nastavení a výměny pravé páčky pod volantem. Celé jsem to k maximální spokojenosti absolvoval cca za 2 tisíce, ale už jsem tady o tom taky psal a v tom máš, Walkře, pravdu - příspěvky se nám trošku opakují Mě teda tvrdili, že tam (v mé výbavě Active) MFAčko nemám a tak po tom tedy ještě zapátrám, jinak by tedy platilo to co říká Heki, jen mě napadá jestli se to takto dávalo do všech po celou dobu výroby (u mne 45.týden 09) CZ - SK Active = Cool Ambition = Ambition Experience = Advantage takže u tohoto přredváděcího vozu je to možná už dodatečně aktivováno, jak jsi k němu Powermakači přišel - to je nějaké auto z hokeje, vystavovali jej jen za plexi, nebo taky jezdilo ? na kolik Tě Yetík vyjde ??? Jestli to není tajemství ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Este neprisiel, je to predvadzacka u nasho dealera, ma skoro 3000km, dali ju polepit koli majstrovstvam sveta a bude este nejaky ten tyzden vystavena v nakupnom centre v meste, potom sa jej snad dockam. Cennikova cena vozidla s doplnkami 16543 Eur, cena po zlave 14400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 No tak to se teda dealer mohl pochlapit trochu víc, takhle to za ojetou předváděčku dělá slevu 13% a to mohlo být lepší, zkus ho ještě přitlačit, třeba i ještě pár € sleví Vyrobené to je beztak 2010 ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Popravde netusim, konkretnejsie budem o aute vediet az neskor. Prihadzujem fotku s diskami, dufam ze ich na nom nechaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 WalkerT vidim ze mas ten isty motor, aky mas s neho dojem? Ja som doteraz jazdil Peugeot Partner 1.6 110k tak dufam ze zmena k lepsiemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Mrkni se na mé zkušenosti do sekce Váš Yeti, tam se dočteš poměrně dost, přes mé počáteční problémy ale nyní spokojenost, není to sic žádný závodník, ale na 1.2ku to jede myslím slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powermakac Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Ano vyrobene je 2010 dealer ho dostal 16.11.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.