johnweb Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Zdravím, bohužel se mi na mé OII stala nehoda a mám rozbité čelní sklo. Proto přemíštím že při výměně bych si nechal namontovat deťový senzor a samozatmívací zrcátko. Najde se tu někdo kdo by to zvládl? V případě že ano, prosím ozvěte se na tel: 725338715. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIčko Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Samozatmívací zrcátko už jsem montoval, ale dešťový senzor ještě ne. Musel by jsem se podívat jak je to navázaný na centrální jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 to me take zajima, pokud nekdo ma informace jak na to a jak je to s cenou, nebudu jiste sam kdo o tom uvazuje take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Jde to bez problemu napojit. Klidně to Vám i udělám. Celý set zrcatko, cidlo, kabelas, atd. pocítejme 3200,- + montáž p.s. nepřemýšlel někdo z Vás na dodělání LEDek do spodku zrcátka na osvětlení interieru. Já v noci nevidím co mám v jumboboxu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 já mám lapičku ze Supa a svítí to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 hod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 možná je v tématu o mém autě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 zna někdo čísla dilu samostmivaci zrcatko+deštak na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ahoj, vadí mi moje obyčejné vnitřní zrcátko, oslňují mne občas, a když jsme museli dříve jezdit Oply, ty to měly automaticky /Astra, Vectra/. Dá se takové zrcátko koupit ? Nikdy jsem moc nestudoval, jak to funguje, musí to mít nějaké napájení ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Musíš mít dešťový senzor aby jsi si mohl koupit zatmavovací zrcátko. Pak jen dodělat kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 No ten nemám. Tak smolík. Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Je som dal v auto-skle nalepiť iba držiak zo starého skla čo tam mali rozbité a stálo ma to 6€ zrkadlo z vrakáča za 30€ aj s konektorom a chodí to OK. Dažďový nemám ani my nechýba. Na zrkadlo je dôležité dať napájanie po otočení kľúča a funguje -Tý zručnejší si privedú a zapoja aj ovladanie od vnútorného osvetlenia a spiatočky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 tak to bych si určitě dal práci navíc a zapojil i ten dešták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ak nechceš meniť sklo tak to na tomto mieste nepôjde - ostane tam pôvodný držiak zrkadla dažďový dá ak budem meniť sklo ale ak nemusím nemením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Netreba meniť sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 tak to mi řekni jak tam ten dešták přiděláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 No normálne si nalepíš držiak senzora (1K0845543) vedľa speťáku (postupov je tu plný net napr. bratia Poliaci) http://forum.skodaclub.pl/post147790.html Dokúpiš ešte kritiky 1T0 955 737 Y 20A a 1T0 955 738 Y 20 s W Tourana. Potom čakáš kým sa ti nerozbije sklo a dáš senzor do originál držiaku speťáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 tak to je pěkná prasečina z toho polského webu.. deštový senzor mám být v držáku přímo pod samostmívacím zrcátkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 no hnus a radeji bez destaku nez takhle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Je to vec názoru nikoho nepresviedčam aby to tak spravil, ja som len chcel pomôcť ľudom ktorý chcejú nejaké vylepšenia ale za rozumný kompromis. P.S. Dažďový senzor funguje aj ako svetelný senzor čiže dal som aj prepínač s AUTO (dokonca netreba ťahať ani kábel z vypínača do BCM, respektíve u mojej OII tam už bol ) a nakódovať. Moje náklady: 20 E vypinač s funkciou auto (fórum); 30 E senzor (fórum); držiak senzoru, krytky senzoru, primer, lepidlo, konektor, piny, kabel....20E (skoda) Suma sumárum za 70 EUR mám AUTO svetla + Coming a Leaving home a AUTO stierače . Editováno: 28. Březen 2013, autor: RELAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Ide to aj bez vymeny skla ale neviem ake je riziko poskodenia skla. Coskoro sa do vymeny pustim. http://www.myturbodiesel.com/1000q/multi/rain-sensor-auto-wiper-retrofit-vw.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Vedel by mi niekto z ETKY vycitat cislo toho drziaka samostmievacieho spatneho zrkadla, ktory sa lepi na sklo? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Dokoncil som dazdovy/ svetelny senzor + samostmievacie spatne zrkadlo. Robil som to bez vymeny skla a vsetko funguje normálne aj ked sklo pod senzorom nie je v najlepsom stave. Ak je zaujem urobim foto. Jedno co ma sklamalo je to ako mi v autoskle nalepili drziak...kedze pod drziakom nie je cierny raster, nevyzera to velmi elegantne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.