Relic Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 zdravim dnes som skusal motor 1.9 tdi bxe 2007 170000km a vsimol som si pri preradovani rychlosti ked pustam plyn a stlacam spojku tak motor by mal podla vsetkeho stichnut lebo klesaju otacky ale tu ten motor este ako keby sam pridal zavrcal cize ako keby som dal medziplyn ale iba tak slabucko ani otackomer neskocil vysie ale otacky a pak stichol cize zacali klesat otacky. je to normalne alebo je tam nejaka chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 taky to pozoruju u svý OII, ale vubec netuším co to může dělat :/ snad někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 uz to tu myslim bolo riesene a ten zvuk vraj ide od turba...mne to robi tiez. sice mam dvojliter ale asi ide o to iste...teraz idem na vymenu turba, lebo uz mi fest huka, predsa 250tisic je 250tisic tak uvidime co sa zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 14. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) takze skusil som paar kusov oktaviek a robila to kazda niektore slabsie niektore silnejsie a skusal som aj nove aj starsie 2004-2007 ale od kedy som si to vsimol tak to hadam pocujem na kazdom diesly aj ked okolo mna presiel novy scout tam som to pocul tiez... takze myslim ze to nie je nejaka zavada aspon dufam... Editováno: 14. Duben 2011, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.