Prokyss Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Zdravím všechny, kdo by mi mohli poradit a předem se omlouvám, že zakládám téma kvůli tak omšelé věci. Mám možnost koupit oktávku 1.9 TDI 77kw, r.v. 2008. Provozovaná byla na LL oleje, má najeto 63 tisíc. V servisce má jeden záznam ve 30 tisících, v 60 000 nic, tzn. že přetahuje maličko přes 3 tisíce kilometrů. Myslíte, že je to hodně vážná věc? Důvod nekupovat? Na něco se zaměřit, co by mohlo poukazovat na poškození popřípadě? Díky moc! prokyss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 pokud je cena OK , znáš puvod a a má to najeto jenom 63tkm tak bych do toho šel když je výměna možná i po 50tkm tak ty 3tkm nemužou ohrozit životnost motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Pokud má 63tis tak je to bez problémů akorát ten olej po 30 tisících je černej jak bota a většina majitelů pokud dává long olej tak ho stejně mění po 15tis.je to lepší a cena oleje není tak drastická investice jako případný následky vlivem přepálenýho oleje kdy olej už má ty nelepší schopnosti dávno za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Souhlasím. Jeli cena příznivá a historie v pořádku tak ten olej je prkotina. Po koupi to stejně hned vyměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 LL prý začne podle odborníků ztrácet své vlastnosti od 17tkm a že jsou proměnlivý intervaly kokotina už dávno ví i výrobci. Moje jezdilo do doby než sem ho koupil se 176tkm taky na proměnlivý interval a jezdilo do 110tkm v pohodě, pak se měnil motor :'> Takže sem ho koupil a motor měl najeto to samý bez 3tkm na LL a já samozřejmě hned přešel na pevnej interval a vypadá to že se mu to líbí, uvidíme až bude mít 220tkm :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Niekde som sa dočítal (žiaľ, nepamätám si stránku) o testoch olejov a intervaloch výmeny, kde došli "vedci" k zisteniu, že ani po ubehnutí 100.000km bez výmeny oleja nemusí dôjsť k poškodeniu motora - "vraj" to nie je problém! V každom prípade by som to neriskoval, no v prekročení +/- 3-5t km by som problém nevidel (samozrejme, pokiaľ je ho tam dostatok) Ja mením napriek LL po 15t km (za rok najazdím cc 30t km - 1,9TDi, 77kW). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 myslíš niečo takéto.. http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/lamparen/59252 http://hnonline.sk/c4-10052240-21845940-k00000_d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 libero1071: Děkuji za pohádku na dobrou noc, vy zíráte mi zíráme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokyss Vloženo 27. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Díky všem! Hned po koupi samozřejmě vyměnim a přejdu na interval 10-15 tisíc km. Šlo mi vyloženě o to přejetí. Zatim jsem jezdil jenom benzínama s intervalem 30tkm a stejně měnil po dvaceti, tak jsem potřeboval radu zkušenějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 libero1071: Děkuji za pohádku na dobrou noc, vy zíráte mi zíráme myslel som to ironicky..dúfam,že si to tak chápal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 ja dávam LL, octavia II 1,9TDi BXE 271000km a zatiaľ motor bez problémov. Musím si niekde zaklopať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 myslel som to ironicky..dúfam,že si to tak chápal Samozřejmě, proto ten úsměv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.