stoca Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Ahoj, má někdo nějaké informace k modelovému roku 2012? Popř. neví někdo kdy bude facelift Superbu II? Díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj, má někdo nějaké informace k modelovému roku 2012? Popř. neví někdo kdy bude facelift Superbu II? Díky moc:) Ahoj, objednával jsem supa 5.4.2011 a už mi říkali, že auto půjde do výroby v červnu a od června, že se jedná o modelový rok 2012. Ze změn, který mě řekli oproti MR 2011: -nelze objednat modrou metalízu(tuším se jmenuje STORM) bude nahrazena jinou tmavě modrou metalízou, ale zatím není v nabídce -na navigaci Columbus už nebude potřeba kupovat DVD s mapovýma podkladama, dali mi na výběr východní, nebo západní evropu, vzal jsem západní a ta už bude nahraná v navigaci -několik dalších dřevěných dekorů, které lze zvolit (příplatková výbava) -na kožená sedadla možnost přiobjednání ventilace (sedačky pak jsou perforované) Další věci mě už neřekli. Určitě budou i spousta dalších věcí pozměněných, ale jedná se spíše o skryté věci, které nejsou na první pohled vidět, ani poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 A které budou asi spíše k horšímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.