stoca Vloženo 28. Březen 2011 Vloženo 28. Březen 2011 Ahoj, má někdo nějaké informace k modelovému roku 2012? Popř. neví někdo kdy bude facelift Superbu II? Díky moc:) Citovat
Seiger86 Vloženo 7. Květen 2011 Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj, má někdo nějaké informace k modelovému roku 2012? Popř. neví někdo kdy bude facelift Superbu II? Díky moc:) Ahoj, objednával jsem supa 5.4.2011 a už mi říkali, že auto půjde do výroby v červnu a od června, že se jedná o modelový rok 2012. Ze změn, který mě řekli oproti MR 2011: -nelze objednat modrou metalízu(tuším se jmenuje STORM) bude nahrazena jinou tmavě modrou metalízou, ale zatím není v nabídce -na navigaci Columbus už nebude potřeba kupovat DVD s mapovýma podkladama, dali mi na výběr východní, nebo západní evropu, vzal jsem západní a ta už bude nahraná v navigaci -několik dalších dřevěných dekorů, které lze zvolit (příplatková výbava) -na kožená sedadla možnost přiobjednání ventilace (sedačky pak jsou perforované) Další věci mě už neřekli. Určitě budou i spousta dalších věcí pozměněných, ale jedná se spíše o skryté věci, které nejsou na první pohled vidět, ani poznat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.