hrbx Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Ahoj chci se zeptat zdali nelze u dieslové O2 před FL zjistit alespoň orientačně stav skutečných km např. z ABS, servo atd. pomocí VCDS 805(jaký kanál, jaké hodnoty...). Nemyslím tím vyčtení z EDC15 a EDC16 to bohužel u mojí O2 nejde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Potřebuješ novější verzi vagu, 805 umí jen EDC 15 a ty máš EDC 16,proto ti to nejde. Odjinud než z jednotky motoru to nevyčteš a i tam se to dá sfalšovat....když si s tím dá opravdu někdo práci a má na to vybavení. Jinak orientačně se to dá zjistit z motohodin natočených na jednotce servořízení u fábie,tady by to šlo teoreticky taky. proč to scháníš,máš podezření na stočený km nebo co? Editováno: 29. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrbx Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 (editace) Z motohodin serva jsem to zkoušel právě podle návodu na fabii a ze čtvrtého kanálu jsem to bohužel nenačetl viz obr. Někde sem se taky dozvěděl, že jednotka ABS zaznamenává počet km ale jestli to VAGem jde číst nevím. O tom že mám auto o něco utočené nepochybuju, ale kupoval jsem ho podle stavu, s měřákem laku a teploměrem na klímu. Takhle sem objel půl republiky a ty stroje co sem viděl v bazarech... Ale to patří do jiného tématu:) Editováno: 30. Březen 2011, autor: hrbx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.