Přejít na obsah

hrbx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli hrbx

  • Narozeniny 11.11.1980

Oznámení hrbx

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zjistil jsem že má O2 1.9 TDi 77kW elegance nemá přídavné elektrické topení. Mám možnost toto topení velmi levně pořídit ale nevím co se vše k tomu budu ještě budu potřebovat. Jestli se jen dotahnou kabely (od kud?) nebo jsou potřeba ještě další serepetičky, jako jednotka atd. Díky za info.
  2. O víkendu na to kouknu diagnostikou, uvidíme. Ale myslím, že kdyby odešlo jedno, dvě, tři nebo všechny čidla najednou tak by se na radiu ukázalo autíčko a senzory by ukazovali nesmysli, nebo nic ale autíčko by tam mělo být. Si teda myslím, nevím.
  3. Díky, předpokládám že chyba bude spis v jednotce než v samotných čidlech. Někdy to jde někdy nejde. Nemate někdo na prodej?
  4. Prosím poraďte, Dnes sem na mojí O2 před FL 1.9TDi při couvání zjistil ze mi nefungují couvací senzory. Při zařazení zpátečky mi senzory jen probliknou na radiu a nic. Couvací světla svítí normálně jak maj. Nevíte mají senzory ještě zvláštní čidlo při zařazení zpátečky?
  5. Z motohodin serva jsem to zkoušel právě podle návodu na fabii a ze čtvrtého kanálu jsem to bohužel nenačetl viz obr. Někde sem se taky dozvěděl, že jednotka ABS zaznamenává počet km ale jestli to VAGem jde číst nevím. O tom že mám auto o něco utočené nepochybuju, ale kupoval jsem ho podle stavu, s měřákem laku a teploměrem na klímu. Takhle sem objel půl republiky a ty stroje co sem viděl v bazarech... Ale to patří do jiného tématu:)
  6. Ahoj chci se zeptat zdali nelze u dieslové O2 před FL zjistit alespoň orientačně stav skutečných km např. z ABS, servo atd. pomocí VCDS 805(jaký kanál, jaké hodnoty...). Nemyslím tím vyčtení z EDC15 a EDC16 to bohužel u mojí O2 nejde. Díky
  7. Je to čína, dá se sehnat okolo 7 tis.(DealExtreme atd.) podle mých informací ovšem neumí komunikovat s park. senzory a maxidotem. Takže k ničemu.
  8. Prosím o radu, cca 3 měsíce jsem používal klon Vag 805.0CZ. Do PC jsem všera omylem nahrál verzi 805.1CZ, všimnul jsem si toho a bez toho aniž bych kabel k PC pripojil jsem ji zase odinstaloval a nahrál zpět předtím fungující 805.0. Připojil jsem kabel a hle kabel nejede. Pokoušel jsem se ho rozchodit dle návodů na netu s programy MProg atd. Teď, když připojím kabel k autu a udělám ve vagu test spojení tak je vše OK. Bohužel Vag teď při překodovávání např. centrální elektriky píše, že je v shareware verzi... Poradí někdo co s tím? Popřípadě kdo opraví?? Díky.
  9. Uz jsem psal včera, ale jen pro jistotu. Rad bych koupil Ovládání CLIMATRONIC bez výhřevu sedadel z VW TOURAN. Tel. 739 684 157 napis, zavolam.

×
×
  • Vytvořit nový...