Přejít na obsah

Vytekl zadní tlumič

hudyx

Doporučené příspěvky

Ahoj, musím se podělit s jednou skutečností, která se mi dnes stala. Přehazoval jsem ze zimních disků na letní alu kola. Přehodím předek, jdu na zadní nápravu, udělám levou stranu a jdu na pravou. Nahodím kolo, spouštím dolu vše jako předtím. Chtěl jsem umýt auto, vemu wapku, vystříkávám podvozek a najednou cítím, neco jako brzdovou kapalinu, rikam si to je ten sajrajt za zimu na podvozku. Pak přijdu k autu a vidím louži pod levým zadním kolem. Vytekl mi celý tlumič. Proč se to stalo, zrovna hned po výměně kol. Auto jsem na zem rychle nepustil, pěkně pomalu jako vzdycky. Auto má najeto 178 000 Km, tlumiče původní.....

Pro př. včera jsem přehazoval na 16 let starém renaultu a bez problémů. Jestě jsem se s tím nesetkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to určite tlmič??....

ak áno,tak to je zhoda náhod,že vytiekol...a to,že či si pustil auto pomaly alebo rýchle nemôže mať vplyv na vytečenie tlmiča...

tak len poriadne skontrolovať či to je ten tlmič a ak áno vymeniť na obidvoch stranách..

Odkaz ke komentáři

Zítra tlumič koupím v Kelly. Drží ho dole na nápravě jeden šroub (tuším 17tka) a nahoře v kufrtu musí být nějaká matka vid?

dole ho drží šrób na 21-ku kľúč...hore sú dva 10-ky šróby na 16-ku kľúč..sú pod tým plsteným podblatníkom,v kufri nehladaj nič..ten podblatník nemusíš dávať ani dolu,zober 16-ku gólu,dva nástavce,račňu a ideš ;)

POZOR na ten spodný šrób,ide tam nie moc dobre kol2

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...