hudyx Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Ahoj, musím se podělit s jednou skutečností, která se mi dnes stala. Přehazoval jsem ze zimních disků na letní alu kola. Přehodím předek, jdu na zadní nápravu, udělám levou stranu a jdu na pravou. Nahodím kolo, spouštím dolu vše jako předtím. Chtěl jsem umýt auto, vemu wapku, vystříkávám podvozek a najednou cítím, neco jako brzdovou kapalinu, rikam si to je ten sajrajt za zimu na podvozku. Pak přijdu k autu a vidím louži pod levým zadním kolem. Vytekl mi celý tlumič. Proč se to stalo, zrovna hned po výměně kol. Auto jsem na zem rychle nepustil, pěkně pomalu jako vzdycky. Auto má najeto 178 000 Km, tlumiče původní..... Pro př. včera jsem přehazoval na 16 let starém renaultu a bez problémů. Jestě jsem se s tím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 je to určite tlmič??.... ak áno,tak to je zhoda náhod,že vytiekol...a to,že či si pustil auto pomaly alebo rýchle nemôže mať vplyv na vytečenie tlmiča... tak len poriadne skontrolovať či to je ten tlmič a ak áno vymeniť na obidvoch stranách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Taky jsem ho měl vyteklý na pravý straně a zjistil jsem to při přezouvání. Tehdy jsem na vrakáči koupil "jetý", ale jak je vidět dobrý, už je to 4 roky a zaplaŤ PB drží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudyx Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 po kolika KM ti vytekly? Budu muset vyměnit i ten doraz (z tý pěny) je dost shnilej. Dneska už ty tlumiče nevydrží nic, taky je to přesná úměra našich silnic, no to není to spravný slovo silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 ...vytekl jeden - pravý zadní a bylo to cca okolo 110000 km.. Jinak s těmi našimi tankodromy se člověk skutečně až tak nemůže divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudyx Vloženo 2. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Zítra tlumič koupím v Kelly. Drží ho dole na nápravě jeden šroub (tuším 17tka) a nahoře v kufrtu musí být nějaká matka vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 ...už si to tak přesně nepamatuji, ale vím, že to nebylo nic složitého, určitě si s tím poradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Nejsem si úplně jistý zda nemusí ven i pružina nebo ten spodní šroub je přímo za tou pružinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Zítra tlumič koupím v Kelly. Drží ho dole na nápravě jeden šroub (tuším 17tka) a nahoře v kufrtu musí být nějaká matka vid? dole ho drží šrób na 21-ku kľúč...hore sú dva 10-ky šróby na 16-ku kľúč..sú pod tým plsteným podblatníkom,v kufri nehladaj nič..ten podblatník nemusíš dávať ani dolu,zober 16-ku gólu,dva nástavce,račňu a ideš POZOR na ten spodný šrób,ide tam nie moc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudyx Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Nejsem si úplně jistý zda nemusí ven i pružina nebo ten spodní šroub je přímo za tou pružinou. Dneska jsem to nestihl, udelam to dalsi vikend. Ale koukal jsem dneska na to, ten šroub je hodně blízko pružině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 no právě DP hovoří při demontování tlumiče hned v prvním bodě o demontáži oné pružiny. Zkušenost s tím nemám zda je to nutné ji opravdu demontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 nie je nutné demontovať tú pružinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.