redick00 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Zdravím všechny, podařilo se mi s mojí tourkou srazit srnca rohem předního nárazníku u řidiče. Auto vizualně vypadá v pohodě, ač to byla docela rána. Jedině co jsem od té chvíle zpozoroval je, že mi jedno světlo (u řidiče) svítí hodně do země a druhé bude zřejmně ok. Jinak lampa a nic poničeno není. Čím myslíte, že by to mohlo být? Je to seřizování sklonu světel nějak nachylné na náraz u Tourek? Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 A když šteluješ sklon, hejbou se oba dva? Když se hejbou, tak to bude OK, ale světlo, respektive jeho upevnění bude bouchnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redick00 Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 tak jsem na to ještě pořádně podíval a tím nárazem se jeden úchyt světla ulomil. Takže světlo tam není napevno. Budu to muset nějak pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Jestli se ulomil, tak chladičová stěna musela dostat pěknou šupku a dost možná je taky zkroucená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 tak jsem na to ještě pořádně podíval a tím nárazem se jeden úchyt světla ulomil. Takže světlo tam není napevno. Budu to muset nějak pořešit. Svetlo ma 4x uchyty. Ulomenich mas viac jak jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redick00 Vloženo 4. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Jestli se ulomil, tak chladičová stěna musela dostat pěknou šupku a dost možná je taky zkroucená. no vzal jsem ho rohem nárazníku a trochu z boku podle stop po nárazu (chlupy apod) jinak ani škrábanec, nic není prasknuté a chladič vypadá v pohodě. Ty úchyty budou asi ulomené víc jak jeden. Chladič by snad měl být chráněn jak maskou, tak nárazníkem nebo myslíš že by se taky mohl nějakým způsobem poškodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Chladič bude OK. Ale chladičová stěna je ten díl kastle ve kterém je upevněn, včetně světel atd. Mohlo se stát, že když jsi bouchnul toho srnce rohem tak to vzalo tu stěnu jakoby do vrtule. Sice se to asi vrátilo částečně zpátky, ale světlato to neustálo. Třeba jen upadlo tím, že do něj bouchnul nárazník. Zbytky úchytů zůstaly? Když světlo napasuješ jakoby do původní polohy, svítí lépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redick00 Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 zbytky úchytů zůstaly a světlo když se dá zpátky tak přibližně svítí dobře. Ale je víc jak jeden úchyt ulomený a tu polohu moc přesně asi netrefím. No auto je pojištěný snad na všechno a tak dám nové a bude. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) Tak to vypadá, že jen jak jsi bouchnul nárazníkem toho srnce, a jak se deformoval nárazník tak se opřel o světlo a to to neustálo. Celkem máš štěstí. Pokud nemáš zrovna xenony. Jsem viděl nárazník po srážce se zajícem. Editováno: 5. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redick00 Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) taky jsem si říkal, že mám štěstí veliký, jelikož krom toho světla (xenony nemám) to nic neodneslo a ani škrábnutí nikde. Ale jel jsem celkem pomalu, kvůli špatný silnici kde byla samá díra. Jinak bych jel rychleji a to už by bylo na větší opravu Editováno: 5. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.