bery2266 Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 ahoj, měl bych dotaz zda někdo z vás nemá zkušenost se špatným startováním. Vlastním supa 19tdi 96kw rv. 2002. jde o to že i po výměně baterky mám problém se startováním . motor točí ale jen málo kdy se podaří nastartovat. pokud se podaří tak motor běží bez problémů. Jako první jsme zkusili vyměnit palivový filtr a po té vyčerpat naftu z nádrže a natankovat novou. zatím se to chová dosti podobně. jen mě zajímá zda se to někomu nestalo a v přípádě jak závadu odstranit. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 a co žhavičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 A točí motor normálně? Může padat nafta. Je při startu cítit nafta z výfuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery2266 Vloženo 7. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 zdravím po delší odluce, co přesně by mělo být se žhavičkami? nastartuji jen za studena a to hned.....při startu točí motor normálně. Pokud se motor ohřeje, tak nechytne. stalo se mi i že zhasl motor i při volnoběhu. Dále ukazuje skoro jednou takovou spotřebu. Co přesně znamená , že padá nafta?? je vyměněný palivový filtr. Dnes jsem vozidlo odvezl ke známému, tak uvidíme na co příjde a určitě dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery2266 Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 zdravím, tak zatím to vypadá na těsnění pod vstřiky, zítra proběhne výměna.. . tak jsem zvědav. tandemová pumpa prý maká jak má, tak jako vše ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.